E-Basisopleiding schoonmaak

UL-Team-e-learning-iPad-webDe basisopleiding algemene schoonmaak is ook online te volgen. In de E-basisopleiding worden alle onderwerpen uitgebreid behandeld. Het voordeel van de E-basisopleiding is, dat dezelfde informatie op 3 manieren wordt aangeboden: het zien van instructiefilmpjes, het horen van de bijbehorende instructie en het meelezen ervan. Daarbij kan ieder onderwerp, zo vaak als gewenst worden afgespeeld.

 

Elk onderwerp wordt gevolgd door een toets. Zo kan de deelnemer zien, hoe het staat met zijn/haar kennis en inzicht. Na een positieve afronding van eindtoets ontvangt de deelnemer het UL-Team certificaat.

 

Indien gewenst kunnen er aanvullend praktijklessen worden georganiseerd en volgt afsluiting met het RAS examen. De inhoud van deze praktijklessen stemt de trainer af op de individuele resultaten van de e-basisopleiding. Zo ontstaat een effectief en efficiënt trainingstraject.
 

Uw opbrengst:

 • e-basisopleiding is 12 maanden beschikbaar, dus ook na afronding van de toets toegankelijk als naslagwerk
 • e-basisopleiding is breed inzetbaar voor verschillende doelgroepen in uw organisatie: schoonmaakmedewerker, kantoormedewerkers en managers. Zo leert iedereen de core business van uw organisatie kennen
 • resultaten over voortgang en afronding worden aan u gerapporteerd
 • aansluitende praktijklessen en RAS examen vinden op uw locatie plaats
 • ontzorging door betrokken begeleiding tijdens het hele opleidingstraject inclusief aanmelding van RAS examens en administratieve afhandeling van RAS vergoedingen
 • RAS subsidie € 400,- indien uw medewerkers vallen onder de werking van de schoonmaakcao

 

Deelnemers beoordelen onze online omgeving met het rapportcijfer 7,9!

meter goed

Uw investering:

  Uw investering is afhankelijk van de wijze waarop u de E-basisopleiding inzet in uw organisatie. Dit kan op 2 manieren:

  1. alleen de e-basisopleiding. Dit jaarabonnement is € 36,-. Informatie kunt u hier downloaden.

  2. in combinatie met praktijklessen en het aanvullende RAS examen. Voor deze combi-opleiding betaalt u € 275,- per deelnemer. Informatie over deze combi vindt u hier.

  Interesse?

  Om deze cursus te reserveren bel nu:

  0345 544816


  of vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug


  Volg-ons-op-Linkedin-button