E-training Hospitality

Lesboek HospitalityDe UL-Team training Hospitality is nu ook online te volgen. In de online leeromgeving leert uw schoonmaakmedewerker, wat gastvrij werken is en hoe hij/zij dit kan integreren in de schoonmaakwerkzaamheden. Geschikt als kennismaking met het onderwerp of als introductie op een praktijktraining hospitality. Net als bij de E-basisopleiding wordt de informatie op 3 manieren aangeboden: het zien van korte filmpjes, het horen van duidelijke voorbeelden en het meelezen van de teksten. Daarbij kan ieder onderwerp, zo vaak als gewenst worden afgespeeld.

 

Elk onderwerp wordt gevolgd door een toets. Zo kan de deelnemer zien, hoe het staat met zijn/haar kennis en inzicht. Na een positieve afronding van eindtoets ontvangt de deelnemer het UL-Team certificaat.

 

In een aanvullende training kan er vervolgens geoefend worden met gastvrije vaardigheden, zoals het kijken naar de werkomgeving met de bril van de gast en het in gesprek gaan met de gast. Zo ontstaat een effectief en efficiënt trainingstraject.
 

Uw opbrengst:

 • e-training is 12 maanden beschikbaar, dus ook na afronding van de toets toegankelijk als naslagwerk
 • e-training is breed inzetbaar voor verschillende doelgroepen in uw organisatie: schoonmaakmedewerker, kantoormedewerkers en managers. Zo leert iedereen kijken door de bril van de gast
 • resultaten over voortgang en afronding worden aan u gerapporteerd
 • vervolg met aansluitende praktijktraining op een locatie naar keuze is mogelijk

 

Uw investering:

  Uw investering is afhankelijk van de wijze waarop u de E-training Hospitality inzet in uw organisatie. Dit kan op 2 manieren:

  1. alleen de e-training. Dit jaarabonnement is € 36,-.

  2. in combinatie met een praktijktraining van 2 dagdelen van ieder 3 uur. 

  Interesse?

  Om deze cursus te reserveren bel nu:

  0345 544816


  of vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug


  Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
  Meld u nu aan!
  Volg-ons-op-Linkedin-button