NRTO

  • UL-Team is lid van de NRTO (= Nederlandse Raad voor Training en Opleiding)

De NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. De NRTO heeft een belangrijke rol bij het op de agenda zetten van particulier opleiden in Nederland.

Bekijk de gedragscode en algemene voorwaarden van de NRTO.

  •  UL-Team is daarmee aangesloten bij de Geschillencommissie

Als lid van NRTO is UL-Team automatisch aangesloten bij de Geschillencommissie. Deze Geschillencommissie zorgt ervoor dat geschillen tussen consumenten en ondernemers goedkoop, snel en eenvoudig worden opgelost. Meer info...

De Geschillencommissie is bereikbaar via telefoonnummer: 070 - 3105310 of fax: 070 - 3658814. Of per post: Geschillencommissie - Postbus 90600 - 2509 LP Den Haag.

  • Heeft u een klacht?

De medewerkers van UL-Team gaan uiterst vakkundig en zorgvuldig te werk. Toch kan het voorkomen, dat er een klacht is. Wij verzoeken u klachten schriftelijk te melden. Dit kan per mail aan de directie ter attentie van mevr. B. Dekkers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of per brief aan:

UL-Team -  Tav. de directie - Anthonie van Diemenstraat 19 - 4104 AD Culemborg

Wij bevestigen de ontvangst van uw klacht schriftelijk, direct na ontvangst. Binnen 2 weken kunt u een reactie tegemoet zien.

 

Interesse?

Om deze cursus te reserveren bel nu:

0345 544816


of vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
Meld u nu aan!
Volg-ons-op-Linkedin-button