Visie

Opleiden met UL-Team, betekent .....

  • trainen met eigen materialen op de eigen werkplek

Wij leiden cursisten op met eigen materialen in eigen werkomgeving. Daardoor sluit de training naadloos aan bij de dagelijkse praktijk. Dit werkt vertrouwd, effectief en vooral motiverend.

  • korte communicatielijnen

Onze kantoormedewerkers zijn nauw betrokken bij alle opleidingen. Ze ontzorgen u bij de voorbereiding, uitvoering en nazorg van iedere opleiding. Uiteraard behoren aanmelden en administratieve afhandeling van RAS subsidies tot de werkzaamheden.

  • kwaliteit

UL-Team levert kwaliteit. Zo begeleiden we onze trainers on-the-job, zorgen we voor bijscholing tijdens bijeenkomsten en actualiseren we jaarlijks onze lesboekjes. Daarnaast is UL-Team lid van brancheorganisatie NRTO.


"Professioneel en betrokken, dat is UL-Team, facilitaire opleidingen en trainingen"

 

UL-Team maakt onderdeel uit van Kaleidon: een holding waarmee we een totaaloplossing bieden op het gebied van soft services binnen de facilitaire dienstverlening zoals facilitaire opleidingen en trainingen, schoonmaakonderhoud, catering en voedselveiligheid, beveiliging, groenvoorziening, copiers en (automatiserings)systemen. Binnen Kaleidon participeren bedrijven die elkaar versterken en ondersteunen in ieders specifieke dienstverlening.

Interesse?

Om deze cursus te reserveren bel nu:

0345 544816


of vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
Meld u nu aan!
Volg-ons-op-Linkedin-button