Training – Risico’s in kaart brengen

Risico’s in kaart brengen bevordert veilig werken!

De SWB veiligheidspas, die de deelnemer heeft verkregen na de training Start veilig, is de toegang tot het maken van RIEsicokaarten. Deze RIEsicokaarten zijn veiligheidskaarten, die worden gebruikt als instructiemiddel in een bepaalde werksituatie. Deze kaarten kunnen zelfstandig gemaakt worden of het kan tijdens deze training. Deze training is onderdeel van Werk veilig.

1 dagdeel x 4 uur
n.v.t.
max 10 deelnemers
Groepsprijs € 695,-

Tijdens deze training gaan de deelnemers samen met de trainer aan het werk om risico’s op de eigen werkplek in kaart te brengen. Deze kaarten zijn een praktische uitwerking en aanvulling op de actuele RI&E (Risico inventarisatie & evaluatie).

Aan het einde van deze training hebben de deelnemers als team meerdere RIEsicokaarten uitgewerkt. Aan de hand van deze kaarten kan het team controleren of de dagelijkse werkzaamheden volgens instructie worden uitgevoerd.

Deze training is onderdeel van Werk veilig. De RIEsicotoer ondersteunt bij het verbeteren van veiligheidsinzicht, bijvoorbeeld: zit er wel een beschermkap op de machine?. Daarnaast is het een uitstekende manier om nieuwe collega’s in te werken.

Download meer informatie

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training of staat uw gewenste startdatum er (nog) niet tussen. Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen