Opleiding – Huishoudelijke hulp thuiszorg

Wil jij graag mensen helpen om zelfstandig te blijven wonen?

Een huishoudelijke hulp thuiszorg helpt de bewoner om zijn/haar huis schoon en opgeruimd te houden, heeft ruimte voor een praatje en biedt een luisterend oor. De huishoudelijke hulp heeft regelmatig contact met de bewoner en ziet veranderingen in het huishouden en gedrag. Hierin speelt de medewerker een proactieve rol.

 

12 dagdelen van 3 uur
UL-Team diploma
9-12 deelnemers
€ 1.250,- p.p. bij in-company

Een huishoudelijke hulp thuiszorg is allround bezig. Het gaat niet alleen om schoonmaak, maar vooral om het persoonlijk contact en betrokkenheid bij de bewoner.

De huishoudelijke hulp thuiszorg is een vertrouwd gezicht voor de cliënt. Er ontstaat een band. Ook ziet deze medewerker, of er veranderingen zijn in het gedrag of leefwijze van de bewoner. Hier adequaat op reageren is daarom onderdeel van de opleiding.

In deze opleiding zijn twee examens verwerkt:

  1. Het eerste examen is een erkend examen van de schoonmaakbranche (het zgn. RAS examen van de stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche).
  2. Het tweede examen is een UL-Team examen over hygiënisch en gastvrij werken, en gespreksvaardigheden.

Download meer informatie

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training of staat uw gewenste startdatum er (nog) niet tussen. Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen