Training – Gastvrij werken

Werk jij al met een glimlach?

Deze basistraining is een eerste kennismaking met ‘gastvrij werken’. Facilitaire medewerkers onderzoeken met elkaar wat gastvrij werken is in hun functie en welk gedrag daarbij hoort. Gastvrij werken is immers geen vaststaande handeling, maar een persoonlijke touch!

2 dagdelen van 3 uur
certificaat
5 - 12 deelnemers
€ 1.470,- groepsprijs in-company

Facilitaire medewerkers zijn de visitekaartjes van de organisatie. Of je nu in de catering, schoonmaak, fietsenstalling of op een logistieke afdeling werkt, overal ben je in contact met gasten. Na deze basistraining zetten zij de eerste gastvrije stappen!

In deze training maken de medewerkers kennis met twee thema’s van het gastvrij werken: wat is gastvrij werken? en hoe kan ik gastvrij werken in mijn functie? Tijdens het intakegesprek met de leidinggevende van de afdeling of locatie, inventariseren we wensen en knelpunten. Deze informatie wordt verwerkt in de training en opdrachten. Het UL-Team certificaat is de beloning voor actieve inzet van de deelnemers.

 

Onze deelnemers waarderen deze opleiding met het cijfer 8,4

Download meer informatie

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training of staat uw gewenste startdatum er (nog) niet tussen. Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen