Een blended training

De deelnemers van een blended groep hebben afwisselend thuis les via de computer en bijeenkomsten op locatie. Deze blended vorm van leren geeft de vertrouwde UL-Team kwaliteit en resultaat. Want voor UL-Team staat het trainen met effect voorop: een workshop of training helpt een deelnemer verder in zijn/haar ontwikkeling en werk. Dit betekent, dat we kritisch naar ieder onderdeel van een training kijken of dit wel of beter niet virtueel geleerd kan worden.

Op dit moment zijn drie trainers bezig met blended trainingen voor leidinggevenden. Dit vraagt een andere manier van trainen, want een training met een flipover in een ruimte is echt 100% anders dan trainen via een camera en deelnemers aan de eigen keukentafel.

Een blended training vraagt andere vaardigheden en werkvormen om deelnemers betrokken te houden, het energieniveau hoog te houden en het gewenste effect te bereiken.

De virtuele lessen zijn doorspekt met korte en krachtige werkvormen, en er is een goede afwisseling tussen online en offline zijn. Ook wordt er gewerkt in kleine groepjes voor overleg, uitwerking van opdrachten en/of het oefenen van vaardigheden. Zo zorgen onze trainers voor een blended training, die qua resultaat gelijk is aan een  training met alleen fysieke lessen. Voor de virtuele lessen maken we gebruik van de online tool ZOOM.

Het duurzame karakter en beperking van reistijd en -kosten, zijn een keuze om over te gaan naar een blended training. Daarnaast merken we dat deelnemers zich ontwikkelen in het online contact met anderen, waardoor ze ook makkelijker online contact durven leggen met eigen medewerkers en/of de klant. Een blended training is niet duurder of goedkoper, dan een training met alleen fysieke bijeenkomsten. Het is een andere opzet.

Op dit moment bieden we de volgende trainingen in blended vorm aan:

  1. RAS Basisopleiding leidinggeven
  2. Coachend leidinggeven

Uiteraard zijn er meer mogelijkheden voor een blended training. Dit werken we graag in een persoonlijk voorstel voor je uit.

 

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training of staat uw gewenste startdatum er (nog) niet tussen. Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen