Persoonlijke effectiviteit

Training – Time management

Waarom heeft de ene medewerker fluitend op tijd het werk af en zit de ander in de stress over niet gehaalde deadlines? In deze training timemanagement leren medewerkers praktische tools om efficiënt met tijd om te gaan.

Training – Proactief communiceren met klanten

Proactief in gesprek gaan met opdrachtgevers is een belangrijke stap op weg naar een tevreden klant. Vergroot invloed op opdrachtgevers met oprechte interesse en het nemen van het initiatief voor een goed gesprek.

Training – Leuk, een verandering

Organisaties zijn continu in beweging. Na deze training zien leidinggevenden veranderingen als verbeterkans en hebben ze inzicht hoe ze medewerkers mee kunnen krijgen. Want als het beter wordt, doet iedereen toch graag mee?

Training – Agressief gedrag, kom maar op

Aanvallend gedrag komt helaas ook op het werk voor. Wat doe je dan? Wat werkt wel, en wat kun je beter laten? Deze training geeft medewerkers handvatten om aanvallend gedrag te herkennen en in rustige banen te leiden.

Training – Oh, ik stuur wel even een mailtje

Schriftelijke communicatie is onderdeel van het visitekaartje van jouw organisatie. In deze training leren deelnemers een doelgerichte e-mail schrijven met passende taal en de do’s en don’ts van e-mailetiquette.