Opkomen voor jezelf

Heb je veel ervaring in jouw werk en is het belangrijk om deze kennis en ervaring naar voren te brengen, maar ben je soms te onzeker om op mensen af te stappen en ze aan te spreken? Het is belangrijk om deze weerstand te overwinnen. Zo zorg je ervoor, dat vragen die jij kunt beantwoorden ook echt beantwoord worden en onderwerpen, die jij wilt bespreken, door jou naar voren gebracht worden.

1 dagdeel van 4 uur
n.v.t.
5-6 deelnemers
€ 195,-

Deze workshop ‘opkomen voor jezelf” leert je assertiever te zijn door zelfbewust voor jezelf en je werk op te komen, terwijl je toch respectvol en mensgericht blijft handelen.

Onderwerpen:
• Wat is assertiviteit en wat is het verschil met agressiviteit en sub assertiviteit?
• Hoe kom je op voor jezelf met behoud van de relatie?
• Assertief communiceren: assertief taalgebruik en assertieve non-verbale communicatie.

Deze workshop is geschikt voor (direct) leidinggevenden en stafmedewerkers. Tijdens de workshop leer je wat assertieve communicatie inhoudt en hoe deze eruitziet. Je leert wat assertief taalgebruik betekent, welke woordkeuze daarbij hoort en wat de juiste toon en houding is. Je oefent dit met mededeelnemers. Je geeft elkaar adviezen en samen scherp je elkaars communicatie aan. Schrijf je dus snel in voor deze online workshop!

Beschikbare trainingsdata

jul
12
2021
online via ZOOM
Inschrijven

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training of staat uw gewenste startdatum er (nog) niet tussen. Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen