Workshop – Verdiep je kennis over vloeronderhoud

Goed onderhouden van een vloer vraagt om een vakman/-vrouw!

Je weet dat verschillende vloersoorten specifiek periodiek onderhoud nodig hebben. Maar hoe voer je dit uit? Welke methode zet je in voor het beste resultaat en met welke middelen, machines en materialen? Na deze workshop bezit je voldoende kennis om met de juiste machine het meest voorkomende vloeronderhoud uit te voeren. Deze workshop is o.a. bestemd voor direct leidinggevenden.

1 dagdeel van 4 uur
n.v.t.
5-7 deelnemers
€ 200,-

Je weet dat verschillende vloersoorten specifiek periodiek onderhoud nodig hebben. Maar wanneer zet je welke methode in voor het beste resultaat? Na deze workshop bezit je voldoende kennis over het onderhoud van veel voorkomende vloeren. 

Als vloeronderhoud niet op de juiste wijze wordt uitgevoerd, kan dit de vloer onherstelbaar beschadigen. Daarom is deze praktische workshop een must. De schrob-zuigmachine en eenschijfsmachine worden in de schoonmaak veel gebruikt. Dit vraagt kennis van zaken en bepaalde vaardigheden. Daarom komt naast het zelf oefenen met deze machine(s), ook het onderhoud, veiligheid, accessoires (o.a. pads) en het werken met chemie aan de orde. Zodat je weet waarom je een machine wel of niet op een bepaalde vloer gebruikt en hoe je dit dan doet. .

De onderwerpen van deze interactieve workshop zijn:

  • Welke vloersoorten zijn geschikt voor het gebruiken van een schrob-zuigmachine of eenschijfsmachine?
  • Welke machine hoort bij welke schoonmaakmethode?
  • Wat is het verschil tussen low, high- en ultra high speed en wanneer zet je welke machine in ?
  • Onderhoud van de machine(s).
  • Reinigen met de juiste pad en/of chemie.
  • Word machine vaardig: ervaar hoe je beste kunt werken met deze machines.

Deze workshop is geschikt voor leidinggevenden, die regelmatig gesprekken voeren met medewerkers en opdrachtgevers over vloeronderhoud.

Onze deelnemers waarderen deze workshop met het cijfer 8,5

Beschikbare trainingsdata

okt
6
2022
Culemborg
Tijd: 13.00 - 17.00 uur
Toon volledig trainingsschema

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training of staat uw gewenste startdatum er (nog) niet tussen. Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen