Workshop – Organiseer Outlook en bespaar tijd

In de workshop “Meer doen in dezelfde tijd” ga je aan de slag met praktische handvatten om grip te krijgen op het werk. In deze vervolgworkshop gaan we een stap verder door Outlook op dusdanige wijze in te richten, zodat een beter overzicht ontstaat. Een overvolle inbox of kwijtgeraakte mails behoren straks tot de verleden tijd.

1 dagdeel van 4 uur
n.v.t.
5-7 deelnemers
€ 200,-

Tijdens deze workshop gaan we samen aan de slag om jouw mailbox in Outlook om te toveren tot een overzichtelijke cockpit.  Een cockpit waarin je in 1 oogopslag ziet, wat je te doen staat. Want Outlook heeft allerlei handige tijdbesparende mogelijkheden en die leer jij te benutten. Resultaat is tijdige verwerking van mails, geen zoektijd meer naar dat ene mailtje en vooral een besparing van tijd.

Wil jij dit ook? Schrijf je dan in voor deze workshop. Deze workshop wordt op locatie gegeven,  zodat je tijdens de workshop direct aan de slag kunt met het optimaliseren van jouw mailprogramma op jouw laptop.

Beschikbare trainingsdata

aug
31
2022
Culemborg
Toon volledig trainingsschema

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training of staat uw gewenste startdatum er (nog) niet tussen. Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen