VCA-VOL

Laat medewerkers veilig werken in een risicovolle situatie!

Een VCA-VOL diploma is nodig voor leidinggevenden en ZZP’ers in risicovolle werksituaties. Met dit diploma tonen zij aan dat zij weten hoe zij zelf en andere medewerkers op een veilige manier hun werk kunnen laten uitvoeren. Na een succesvol examen volgt de VCA-VOL pas. Deze is 10 jaar geldig.

2 dagdelen van 3 uur
VCA-VOL certificaat
€ 270,- in open groep

VCA VOL is een diploma op het gebied van veilig- en gezond werken gericht op leidinggevende medewerkers en ZZP’ers. Het VCA VOL diploma is het bewijs dat de leidinggevende bekend is met wet- en regelgeving, onveilige situaties op de werkvloer kan herkennen, bedrijfsongevallen kan voorkomen en het overleg aan kan gaan met medewerkers over veilig werken.

Het VCA-VOL diploma kan op 3 manieren gehaald worden: in een in-company groep, open inschrijving groep of via thuisstudie. Een partner van UL-Team verzorgt de VCA VOL lessen.

Iedere 10 jaar is hercertificering nodig. Dit kan via thuisstudie of via een open groep.

Informatie VCA-VOL: in-company en open groep

Informatie VCA-VOL: thuisstudie

Informatie hercertificering VCA-VOL: thuisstudie of klassikaal in open groep

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training of staat uw gewenste startdatum er (nog) niet tussen. Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen