Taaltraining

Een goede taalbeheersing is onderdeel van iemands zelfvertrouwen en mogelijkheden voor de toekomst. Je hebt Nederlands nodig om een opleiding te volgen en vervolgstappen te maken in je carrière. Maar ook op persoonlijk vlak vergroot de beheersing van de Nederlandse taal de mogelijkheden.

68 uur les (34 x 2 uur)
Certificaat - Nederlandse taal (+niveau)
4 - 6 deelnemers
€ 2.150,- p.p.

Alle taaltrainingen zijn praktisch en gericht op de dagelijkse werkpraktijk. De lesmethode en lesboek ‘Taal in de Schoonmaak’ hebben we samen met TopTaal ontwikkeld. Hierin worden naast algemene zaken ook alle thema’s uit de basisvakopleiding Schoonmaak behandeld. Hierdoor sluit het taaltraject goed aan op de vakopleiding schoonmaak en op de dagelijkse praktijk.

De opleiding bieden we ook aan als combinatietraining. We breiden de taaltraining uit met een training op gebied van digitale vaardigheden, een vakopleiding schoonmaak en een training gastvrij werken. Wil je hier meer informatie over, dan gaan we hierover graag met elkaar in gesprek en maken we de training op maat.

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training? Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen