SWB training – Start veilig

Dankzij jou een veilige werkomgeving!

De training – Start veilig is geschikt voor alle facilitaire medewerkers, die hun werk op een veilige wijze willen uitvoeren. De training gaat over kennis, maar nog meer over een juiste houding ten aanzien van veilig werken voor de medewerker zelf en zijn/haar omgeving. Het is ook mogelijk de training uit te breiden met een praktijkdeel: ” de RIEsicotoer” op locatie.

 

4 dagdelen van 4 uur
SWB Veiligheidspas
max. 9 deelnemers
€ 4.500,- groepsprijs in-company

De training – Start veilig is een basis training over veilig werken. De inhoud, uitvoering en bijbehorende certificering voldoen aan de eisen volgens artikel 8 & 10 van de huidige Arbowetgeving. De training is een klassikale training waarbij gebruik wordt gemaakt van online lesmateriaal en wordt aangeboden in 2 varianten: de SWB basis training Start Veilig en de SWB training Compleet met RIEsicitoer.

Beiden zijn voor alle functionarissen geschikt. Het unieke van de training is, dat deze is ontwikkeld in overzichtelijke stappen en zich aanpast, aan het niveau van de deelnemer (3 niveaus). De training start op het hoogste niveau (niveau C = kaderfunctionaris). Als dit te moeilijk blijkt, dan wordt het niveau automatisch aangepast in de online leeromgeving tot bijvoorbeeld niveau A = praktijkonderwijs. Daarmee is deze training ook zeer geschikt voor die medewerkers, die moeite hebben met het lezen van de Nederlandse taal, een laag leervermogen hebben en/of last hebben van faalangst.

 

De training Start Veilig is gericht op kennis, maar ook op bewustwording en wordt afgesloten met een examen.

Download meer informatie- SWB Basis

De training Compleet is gelijk aan de basistraining aangevuld met een 5e lesdag, de RIEsicotoer,  waarin de deelnemers samen met de trainer de risico’s op de eigen werkplek in kaart te brengen om vervolgens RIEsicokaarten te ontwikkelen.

Onze deelnemers waarderen deze opleiding met het cijfer 9,4

 

Beschikbare trainingsdata

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training of staat uw gewenste startdatum er (nog) niet tussen. Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen