SWB training – Start veilig

Dankzij jou een veilige werkomgeving!

De training – Start veilig is geschikt voor alle facilitaire medewerkers, die hun werk op een veilige wijze willen uitvoeren. De training gaat over kennis, maar nog meer over een juiste houding ten aanzien van veilig werken voor de medewerker zelf en zijn/haar omgeving.

 

4 dagdelen van 4 uur
SWB Veiligheidspas
max. 9 deelnemers
€ 4.500,- groepsprijs in-company

De training – Start veilig is een basis training over veilig werken. De inhoud, uitvoering en bijbehorende certificering voldoen aan de eisen volgens artikel 8 & 10 van de huidige Arbowetgeving. De training is een klassikale training waarbij gebruik wordt gemaakt van online lesmateriaal.

Beiden zijn voor alle functionarissen geschikt. Het unieke van de training is, dat deze is ontwikkeld in overzichtelijke stappen en zich aanpast, aan het niveau van de deelnemer (3 niveaus). De training start op het hoogste niveau (niveau C = kaderfunctionaris). Als dit te moeilijk blijkt, dan wordt het niveau automatisch aangepast in de online leeromgeving tot bijvoorbeeld niveau A = praktijkonderwijs. Daarmee is deze training ook zeer geschikt voor die medewerkers, die moeite hebben met het lezen van de Nederlandse taal, een laag leervermogen hebben en/of last hebben van faalangst.

 

De training Start Veilig is gericht op kennis, maar ook op bewustwording en wordt afgesloten met een examen.

Download meer informatie

 

Onze deelnemers waarderen deze opleiding met het cijfer 9,4

 

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training? Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen