Basisopleiding leidinggeven (niv. 1)

Geef jij het goede voorbeeld?

Deze RAS Basisopleiding leidinggeven is een interactieve opleiding voor leidinggevenden in de schoonmaakbranche, die zich willen ontwikkelen in hun coachende rol als voorman/ voorvrouw of objectleider. Deze opleiding is ook beschikbaar in het Engels.

8 dagen van 6 uur
RAS diploma subsidie € 1.320,-
max. 10 deelnemers
€ 17.300,- groepsprijs in-company

Met open houding op coachende wijze een doelgericht gesprek voeren. Dat is de kern van deze opleiding. Een trainingsacteur zet de puntjes op de i.

Deze opleiding wordt uitgevoerd op  het niveau wat past bij de kwaliteiten en functie van de deelnemers. Voor de leidinggevenden in de Hospitality branche is er ook een Engelstalig versie. Iedere variant voldoet aan de eindtermen van de Stichting RAS en wordt afgesloten met het branche erkende RAS examen.

Voor voorlieden en objectleiders is niveau 1 passend. Tijdens deze training leert de direct leidinggevende, zijn/haar medewerkers op coachende wijze aan te sturen en gesprekken te voeren. Deze opleiding wordt afgerond met het RAS examen niveau 1.

Benieuwd hoe een rayonleider de deelname van zijn leidinggevenden aan deze training ervaart? Lees hier zijn verhaal. Ook de deelnemer doet haar verhaal over de Basisopleiding leidinggeven en het effect ervan op haar werk. Lees hier haar verhaal. Het bewijs dat de combinatie goede training, coachende leidinggevende en actieve deelnemer, echt effect heeft op de werkvloer en de werkomgeving!

Download meer informatie

Deze training wordt ook in een blended vorm georganiseerd: een mix van virtuele en fysieke bijeenkomsten.

 

Basic training management skills

Voor anderstalige, direct leidinggevenden, die werken in de hospitality- of leisurebranche is deze Engelstalige variant een uitkomst. Op niveau 1 leert deze direct leidinggevende, zijn/haar medewerkers op coachende wijze aan te sturen en gesprekken te voeren.

Alle oefeningen, opdrachten en leesmateriaal zijn in het Engels, dus een taalvaardigheid op B1 niveau is noodzakelijk. Ook deze opleiding wordt afgerond met het RAS examen niveau 1, alleen is tijdens het examen een tolk aanwezig om het RAS examen te vertalen in het Engels.

This English-language variant is for, non-native, direct managers who work in the hospitality or leisure industry. At level 1, the direct supervisor learns to coach his/her employees and to conduct conversations. All exercises, assignments and reading material are in English, so language skills at B1 level are necessary. This training is also completed with the RAS exam level 1, an interpreter must be present during the exam to translate the RAS exam into English.

 

Onze deelnemers waarderen deze opleidingen met het cijfer 8,6

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training? Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen