RAS – Basisopleiding leidinggeven

Geef jij het goede voorbeeld?

Deze RAS Basisopleiding leidinggeven is een interactieve opleiding voor leidinggevenden in de schoonmaakbranche, die zich willen ontwikkelen in hun coachende rol als voorman/ voorvrouw, objectleider of rayonleider.

8 dagdelen van 6 uur
RAS diploma subsidie € 1.400
10 - 12 deelnemers
€ 1.785,- bij in-company

Met open houding op coachende wijze een doelgericht gesprek voeren. Dat is de kern van deze opleiding. Een trainingsacteur zet de puntjes op de i.

Deze opleiding wordt uitgevoerd op niveau wat aansluit bij de kwaliteiten van de deelnemers. De opleiding voldoet aan de eind- en toetstermen van de Stichting RAS en kan worden afgesloten met het branche erkende RAS examen.

Benieuwd hoe een rayonleider de deelname van zijn leidinggevenden aan deze training ervaart? Lees hier zijn verhaal. Ook de deelnemer doet haar verhaal over de RAS Basisopleiding leidinggeven en het effect ervan op haar werk. Lees hier haar verhaal. Het bewijs dat de combinatie goede training, coachende leidinggevende en actieve deelnemer, echt effect heeft op de werkvloer en de werkomgeving!

 

 

Onze deelnemers waarderen deze opleiding met het cijfer 9

Download meer informatie

 

Beschikbare trainingsdata

mrt
17
2021
Culemborg
Inschrijven
apr
6
2021
Amsterdam Osdorp
Inschrijven
sep
1
2021
Amsterdam Osdorp
Inschrijven

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training of staat uw gewenste startdatum er (nog) niet tussen. Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen