Basisopleiding leidinggeven (niv. 2)

Deze RAS Basisopleiding leidinggeven niveau 2 is een interactieve opleiding voor de leidinggevende, die indirect leiding geeft aan een team, zoals een rayonleider, en veel in gesprek is met opdrachtgevers. Afhankelijk van opleidingsniveau en functie kan de leidinggevende direct starten met deze opleiding, of als vervolg op het niveau 1 diploma.

8 dagen van 6 uur
RAS diploma subsidie € 1.320,-
max. 10 deelnemers
€ 18.000,- groepsprijs in-company

Voor de functionaris, die indirect leidinggeeft aan medewerkers, zoals een rayonleider, is niveau 2 meer passend. Iedere variant voldoet aan de eindtermen van de Stichting RAS en wordt afgesloten met het branche erkende RAS examen.

Basisopleiding leidinggeven – niveau 2

Voor de rayonleider is niveau 2 meer geschikt. De les onderwerpen zijn gelijk aan niveau 1, alleen leert de rayonleider om in zijn/haar gesprekken, de belangen van verschillende gesprekspartners mee te nemen. Dit maakt gesprekken complex.

Daarnaast geeft de rayonleider indirect leiding aan de mensen in zijn/haar rayon en ook die benadering wordt in gesprekken geoefend. De opleiding wordt afgerond met het RAS examen niveau 2.

Download meer informatie

 

Deze training wordt ook in een blended vorm georganiseerd: een mix van virtuele en fysieke bijeenkomsten.

De opleiding wordt afgerond met het RAS examen niveau 2.

 

 

Onze deelnemers waarderen deze opleidingen met het cijfer 8,2

 

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training? Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen