Training – Weerbaarheid

Draai jij een lastige situatie om naar een positieve ervaring?

Agressie en grensoverschrijdend gedrag komt steeds vaker voor. Wat doe je dan? Wat werkt wel, en wat kun je beter laten? Deze training geeft medewerkers handvatten om aanvallend gedrag te herkennen en in rustige banen te leiden.

2 dagdelen van 3 uur
certificaat
max. 9 deelnemers
€ 2.800,- groepstraining in-company

Agressie en grensoverschrijdend gedrag leidt tot werkstress en ziekteverzuim, maar ook tot een verslechtering van het imago van een organisatie. Het kan voorkomen, dat mensen het niet eens zijn met een beslissing. Dat hoeft geen probleem te zijn, tenzij mensen aanvallend worden.

Om “actie–reactie” te voorkomen, heeft de medewerker inzicht in eigen gedrag nodig. We werken tijdens deze training met de Roos van Leary om dit inzicht te verkrijgen en te leren hoe het gedrag van anderen kan worden beïnvloed.

Wil je als organisatie de verantwoordelijkheid nemen voor het voorkomen van en veilig omgaan met agressief of grensoverschrijdend gedrag? Tijdens deze training leren de deelnemers om te gaan met grensoverschrijdend gedrag van klanten of collega’s of dit te voorkomen, zorgt voor meer zelfvertrouwen en verbetering van communiceren onder spanning. De deelnemers zijn zich meer bewust van de eigen kwaliteiten en valkuilen. Actieve inzet wordt beloond met een UL-Team certificaat en meer invloed!

Download meer informatie

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training? Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen