Workshop – Een succesvolle verandering begint bij jezelf

Grijp jij de kansen van een verandering?

Iedereen ervaart weleens weerstand tegen verandering. De manier waarop leidinggevenden omgaan met verandering is van groot belang voor zichzelf, de organisatie en vooral ook hun team.

De huidige werkwijze mag misschien tot nu toe gewerkt hebben, maar is het de beste manier om door te gaan?

1 dag van 6 uur
n.v.t.
max. 10 deelnemers
€ 1.950,- groepsprijs in-company

Veranderen is lastig, zeker als een verandering wordt opgelegd. Om een verandering in een organisatie succesvol te laten zijn, is jouw medewerking echter essentieel.

Inzicht in hoe je aankijkt tegen veranderingen, helpt je om stappen te zetten in een andere richting. Daarom zijn de onderwerpen van deze online workshop:
• Waarom mislukken veranderprocessen vaker dan ze lukken?
• Ons gedrag bij veranderen & het verandergedrag in de organisatie.
• Verandering is kleur bekennen; wat is jouw veranderkleur?

Deze workshop is geschikt voor (direct) leidinggevenden en stafmedewerkers. Tijdens de workshop krijg je meer zicht op je eigen omgang met veranderingen, je voorkeursaanpak en een aanpak die past bij je organisatie. Je leert niet alleen hoe je veranderingen kunt overleven, je wordt je ook bewust wat je er zelf mee kunt. Schrijf je dus snel in voor deze online workshop!

Download meer informatie

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training? Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen