NRTO-keurmerk

UL-Team kwaliteitskeurmerk NRTOUL-Team facilitaire opleidingen & trainingen bezit het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding, dé branchevereniging voor private opleiders. Met dit keurmerk conformeren wij ons aan de NRTO gedragscode. Meer informatie nrto.nl/keurmerk. Daarnaast zijn de algemene leveringsvoorwaarden van UL-Team van toepassing.

Begin 2021 is het certificaat weer voor 4 jaar verlengd!

Toch een klacht?

UL-Team gelooft in respectvol ondernemen: wij werken zorgvuldig en vakkundig. Toch kan het voorkomen, dat zaken anders lopen dan afgesproken. Heb je een klacht? We horen dit dan graag van je, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing. Meld je klacht bij de directie Belinda Dekkers: b.dekkers@ul-team.nl.

Lid van geschillencommissie

Het is nog nooit voorgekomen. Maar mochten we er niet uitkomen, dan is het goed te weten dat UL-Team als lid van NRTO automatisch is aangesloten bij de Geschillencommissie. De Geschillencommissie is bereikbaar via telefoonnummer: 070 – 3105310. Of per post: Geschillencommissie – Postbus 90600 – 2509 LP Den Haag.

‘Professioneel en betrouwbaar, dat is UL-Team, facilitaire opleidingen en trainingen’