Aanbod facilitaire trainingen

Schoonmaak en facilitaire (vak)opleidingen

Een facilitaire werkomgeving gaat over één of meerdere vakgebieden. Ook de werkomgeving kan variëren. UL-Team biedt verschillende opleidingen aan op uitvoerend niveau voor verdere ontwikkeling in het facilitaire vak.

Leidinggeven

Medewerkers aansturen vraagt om specifieke vaardigheden, zoals motiveren, stimuleren, en communiceren. Een passende training helpt direct leidinggevenden om zich vaardigheden eigen te maken en zo een eigen leiderschapsstijl te ontwikkelen.

Persoonlijke ontwikkeling

Hoe effectief iemand is hangt samen met persoonlijke kwaliteiten, binden, boeien en ontwikkelen. Dit bepaalt de mate waarin doelstellingen met tevredenheid worden behaald. UL-Team trainingen ondersteunen in deze persoonlijke zoektocht. Aandacht is Groei.

Veilig, vitaal en verantwoord (samen)werken

Veiligheid houdt niet alleen fysiek veilig werken op de werkvloer in. Maar ook emotionele veiligheid: een integere en open sfeer en respect hebt voor elkaars mening of cultuur. Deze onderwerpen vind je terug in ons brede scala aan trainingen.

Gastvrijheid

Werkzaam in schoonmaak, catering, receptie of logistiek? Wat het werk ook is, alle facilitaire medewerkers hebben contact met gasten tijdens het werk. Toch is gastvrij werken voor iedereen anders. Daarom biedt UL-Team verschillende trainingen aan. Zo is er voor iedere vraag een passend antwoord.

Smaak van Leren

Met de ‘Smaak van Leren’ introduceren we op maat gemaakte workshops en in-company trainingen over uiteenlopende onderwerpen, waarmee jij direct jouw vakkennis verdiept, inzetbaarheid verbreedt en professionaliteit verhoogt. Workshops en trainingen, die smaken naar meer!