Aanbod facilitaire trainingen

Smaak van Leren

Met de ‘Smaak van Leren’ introduceren we ieder kwartaal nieuwe workshops over uiteenlopende onderwerpen. Praktische onderwerpen, waarmee jij direct jouw vakkennis verdiept, inzetbaarheid verbreedt en professionaliteit verhoogt. Workshops, die smaken naar meer!

Rendement uit het contract

Een contract afsluiten is stap één. Uitvoeren volgens afspraak is stap twee. Deze tweede stap is complex en vraagt kennis en vaardigheden van betrokken partijen om te komen tot het afgesproken resultaat en vervolgens dit resultaat ook te borgen.

Facilitair werkveld

Een facilitaire werkomgeving gaat over één of meerdere vakgebieden. Ook de werkomgeving kan variëren van zorginstelling tot commercieel bedrijf. UL-Team biedt verschillende opleidingen aan op uitvoerend niveau voor verdere ontwikkeling in het facilitaire vak.

Leidinggeven

Medewerkers aansturen vraagt om specifieke vaardigheden, zoals motiveren, stimuleren, en communiceren. Een passende training helpt direct leidinggevenden om zich vaardigheden eigen te maken en zo een eigen leiderschapsstijl te ontwikkelen.

Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit gaat over de mate waarin doelstellingen worden behaald. Hoe effectief iemand is, hangt samen met persoonlijke kwaliteiten en aanpak. UL-Team trainingen ondersteunen in deze persoonlijke zoektocht naar effectief gedrag.

Taaltrainingen (NT2)

Onze NT2 trainers helpen anderstaligen om hun Nederlands taalniveau te verbeteren op de werkvloer. Dit doen we in combinatie met het behalen van het schoonmaakdiploma.

Schoonmaak

Voor een vakkundige schoonmaak in een bepaalde werkomgeving, zijn kennis en specifieke vaardigheden nodig. Daarom biedt UL-Team een breed scala schoonmaakopleidingen aan voor medewerkers van het schoonmaakbedrijf of van een eigen dienst.

Schoonmaak in de zorg

Schoonmaken in de zorg draait om infectiepreventie en vergt specifieke kennis en vaardigheden van medewerkers. Of het nu gaat om een bewonersruimte, patiëntenkamer, apotheek of operatiekamer, de trainers van UL-Team zorgen voor een passende praktijkopleiding.

Specialistische schoonmaak

Voor sommige gebouwen zijn specialistische schoonmakers nodig, zoals voor vloeronderhoud in scholen, trappenhuizen in flats en schoonmaak van de productielijnen in een voedselproductiebedrijf. UL-Team zorgt voor een passende vakopleiding.

Arbo & Veiligheid

Of het nu gaat om schoonmaak of groenvoorziening, in de facilitaire branche is het verplicht om werkzaamheden op een veilige manier uit te voeren. SWB en VCA zijn erkende opleidingen om veilig te leren werken.

Taal en schoonmaak op de werkvloer

Coaching kan betrekking hebben op verschillende vragen of problemen. Na een uitgebreide intake stelt de coach in overleg met de coachee, het doel vast van het traject en wordt gekeken of er een “klik” is. Vertrouwen is de basis om een coachingstraject te kunnen starten.

Online leren

Online leren kan op verschillende manieren. Bij UL-Team bieden we 2 mogelijkheden: het zelfstandig volgen van een E-learning over schoonmaak en/of gastvrij werken voor medewerkers, en trainingen voor leidinggevenden in een virtuele klas, het live online leren.

Gastvrij werken

Werkzaam in schoonmaak, catering, receptie of logistiek? Wat het werk ook is, alle facilitaire medewerkers hebben contact met gasten tijdens het werk. Toch is gastvrij werken voor iedereen anders. Daarom biedt UL-Team verschillende trainingen aan. Zo is er voor iedere vraag een passend antwoord.