Aanbod facilitaire trainingen

Schoonmaak

Voor een vakkundige schoonmaak in een bepaalde werkomgeving, zijn kennis en specifieke vaardigheden nodig. Daarom biedt UL-Team een breed scala schoonmaakopleidingen aan voor medewerkers van het schoonmaakbedrijf of van een eigen dienst.

Schoonmaak in de zorg

Schoonmaken in de zorg draait om infectiepreventie en vergt specifieke kennis en vaardigheden van medewerkers. Of het nu gaat om een bewonersruimte, patiëntenkamer of operatiekamer, de trainers van UL-Team zorgen voor een passende praktijkopleiding.

Specialistische schoonmaak

Voor sommige gebouwen zijn specialistische schoonmakers nodig, zoals voor vloeronderhoud in scholen, trappenhuizen in flats en schoonmaak van de productielijnen in een voedselproductiebedrijf. UL-Team zorgt voor een passende vakopleiding.

Online leren

Online leren is effectief. Het is plaats- en tijdsonafhankelijk en de combinatie van kijken en lezen maakt dat deelnemers de stof beter onthouden. Hospitality of schoonmaken, beide vakken zijn online te leren.
Zelf ervaren? Vraag de demo aan

Gastvrij werken

Werkzaam in schoonmaak, catering, receptie of logistiek? Alle facilitaire medewerkers hebben contact met gebouwgebruikers tijdens het werk. Een training “gastvrij werken” helpt hen om echt het visitekaartje van de facilitaire dienst te worden.

Facilitair medewerker

Facilitaire medewerkers kunnen in één of verschillende vakgebieden werkzaam zijn. In deze praktische opleiding “facilitair medewerker” ontwikkelen medewerkers kennis en vaardigheden, zodat ze breder inzetbaar zijn en inzicht hebben in de omvang van de eigen afdeling.

Leidinggeven

Medewerkers aansturen vraagt om specifieke vaardigheden, zoals motiveren, stimuleren, en communiceren. Een passende training helpt direct leidinggevenden om zich vaardigheden eigen te maken en zo een eigen leiderschapsstijl te ontwikkelen.

Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit gaat over de mate waarin doelstellingen worden behaald. Hoe effectief iemand is, hangt samen met persoonlijke kwaliteiten en aanpak. UL-Team trainingen ondersteunen in deze persoonlijke zoektocht naar effectief gedrag.

Coaching

Coaching betekent leren op de werkvloer. Coaching helpt medewerkers of teams bepaalde vragen of problemen op te lossen. Het is een praktijkgerichte interventie om medewerkers en teams verder te ontwikkelen en/of doelen te bereiken.