Aanbod facilitaire trainingen

Smaak van Leren

Met de ‘Smaak van Leren’ introduceren we ieder kwartaal nieuwe workshops over uiteenlopende onderwerpen. Praktische onderwerpen, waarmee jij direct jouw vakkennis verdiept, inzetbaarheid verbreedt en professionaliteit verhoogt. Workshops, die smaken naar meer!

Rendement uit het contract

Een contract afsluiten is stap één. Uitvoeren volgens afspraak is stap twee. Deze tweede stap is complex en vraagt kennis en vaardigheden van betrokken partijen om te komen tot het afgesproken resultaat en vervolgens dit resultaat ook te borgen.

Facilitair werkveld

Een facilitaire werkomgeving gaat over één of meerdere vakgebieden. Ook de werkomgeving kan variëren van zorginstelling tot commercieel bedrijf. UL-Team biedt verschillende opleidingen aan op uitvoerend niveau voor verdere ontwikkeling in het facilitaire vak.

Leidinggeven

Medewerkers aansturen vraagt om specifieke vaardigheden, zoals motiveren, stimuleren, en communiceren. Een passende training helpt direct leidinggevenden om zich vaardigheden eigen te maken en zo een eigen leiderschapsstijl te ontwikkelen.

Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit gaat over de mate waarin doelstellingen worden behaald. Hoe effectief iemand is, hangt samen met persoonlijke kwaliteiten en aanpak. UL-Team trainingen ondersteunen in deze persoonlijke zoektocht naar effectief gedrag.

Advies

Onze kennis van het ontwikkelen van medewerkers en het facilitaire werkveld zetten we graag in voor een passend advies. Of het nu gaat om een opleidingsplan voor medewerkers, een introductieprogramma, een mystery visit of advies over schoonmaak.

Coaching

Coaching betekent leren op de werkvloer. Coaching helpt medewerkers of teams bepaalde vragen of problemen op te lossen. Het is een praktijkgerichte interventie om medewerkers en teams verder te ontwikkelen en/of doelen te bereiken.

Online leren

Online leren is effectief. Het is plaats- en tijdsonafhankelijk en de combinatie van kijken en lezen maakt dat deelnemers de stof beter onthouden. Hospitality of schoonmaken, beide vakken zijn online te leren.
Zelf ervaren? Vraag de demo aan

Gastvrij werken

Werkzaam in schoonmaak, catering, receptie of logistiek? Alle facilitaire medewerkers hebben contact met gebouwgebruikers tijdens het werk. Een training “gastvrij werken” helpt hen om echt het visitekaartje van de facilitaire dienst te worden.

Schoonmaak

Voor een vakkundige schoonmaak in een bepaalde werkomgeving, zijn kennis en specifieke vaardigheden nodig. Daarom biedt UL-Team een breed scala schoonmaakopleidingen aan voor medewerkers van het schoonmaakbedrijf of van een eigen dienst.

Schoonmaak in de zorg

Schoonmaken in de zorg draait om infectiepreventie en vergt specifieke kennis en vaardigheden van medewerkers. Of het nu gaat om een bewonersruimte, patiëntenkamer, apotheek of operatiekamer, de trainers van UL-Team zorgen voor een passende praktijkopleiding.

Specialistische schoonmaak

Voor sommige gebouwen zijn specialistische schoonmakers nodig, zoals voor vloeronderhoud in scholen, trappenhuizen in flats en schoonmaak van de productielijnen in een voedselproductiebedrijf. UL-Team zorgt voor een passende vakopleiding.

Veilig werken

Of het nu gaat om schoonmaak of groenvoorziening, in de facilitaire branche is het verplicht om werkzaamheden op een veilige manier uit te voeren. SWB en VCA zijn erkende opleidingen om veilig te leren werken.