RAS – workshop gespreksvaardigheden ‘Het jaargesprek’

Stimuleer duurzame inzetbaarheid van je medewerkers!

Het jaargesprek met je medewerkers. Op welke manier is dit gesprek opgebouwd en welke onderwerpen stel je aan de orde? De workshop ‘Het jaargesprek’ is ontwikkeld om leidinggevenden hierin te helpen groeien.

2 dagdelen van 4 uur
6 - 9 deelnemers
€ 2.975,- groepsprijs in-company

Het is belangrijk dat je als leidinggevende minimaal één keer per jaar met je medewerkers een gesprek voert. Dit is ook in artikel 40 van de CAO vastgelegd. Duurzame inzetbaarheid van je medewerkers en de eigen regie die zij hierin kunnen nemen zijn onderwerpen die in het gesprek kunnen terugkomen. Het zijn vaak de (ambulant) objectleiders binnen een schoonmaakbedrijf die deze jaargesprekken voert met de uitvoerende schoonmakers.

Hoe voer je zo’n gesprek? Veel leidinggevenden zijn vanuit een uitvoerende functie doorgegroeid naar een leidinggevende functie. Hierdoor is het vaak onduidelijk hoe zo’n gesprek wordt opgebouwd, welke onderwerpen aan de orde kunnen worden gesteld maar ook hoe men moet omgaan met reacties van de medewerkers, met wie het gesprek gevoerd wordt.

Met de workshop gespreksvaardigheden – het jaargesprek helpen we de leidinggevende hierin groeien op een eenvoudige maar effectieve manier.

De workshop wordt 100% gesubsidieerd door MDIEU en de RAS. Wil je meer informatie? Lees dan hier verder of neem contact met ons op. 

Onze deelnemers waarderen deze workshop met het cijfer 8,5

 

Beschikbare trainingsdata

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training of staat uw gewenste startdatum er (nog) niet tussen. Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen