Opleiding Facilitair medewerker (Algemeen | Leisure)

Hoe veelzijdig ben jij in je werk?

Een facilitair medewerker voert één of meerdere specialistische taken uit. Maar wat gebeurt er nog meer op de facilitaire afdeling? Hoe groot is het werkgebied van deze serviceafdeling? En hoe vertaal je service verlenen in praktische vaardigheden?

5 dagen van 6 uur
certificaat
9 -12 deelnemers
€ 7.950,- groepsprijs in-company

Deze opleiding (MBO niveau 2) neemt de facilitair medewerker mee op reis door de facilitaire afdeling, waarbij maatwerk mogelijk is.

Of het nu gaat om schoonmaakwerkzaamheden, klaarzetten van vergaderruimten, voorraadbeheer, logistieke werkzaamheden, ondersteunen bij maaltijd- en drankvoorziening of inzicht in gebouwbeheer, na deze opleiding weten de medewerkers wat de inhoud is van verschillende taken. Download meer informatie om te zien welke onderwerpen er behandeld kunnen worden.

Een interactieve opleiding waarin steeds de theorie gekoppeld wordt aan de eigen organisatie en praktijk van alledag. Een presentatie opdracht vormt de afsluiting van deze korte opleiding. Het UL-Team certificaat is de beloning voor actieve inzet.

 

Download meer informatie

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training? Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen