Bibliotheek

Zonder lezerspas, toch boeken inzien

In de afgelopen jaren hebben we vele lesmaterialen ontwikkeld, zowel online lesmaterialen als gedrukte exemplaren.

In onze lesboeken voor de schoonmaakopleidingen zijn fotoverhalen opgenomen. Alle handelingen die horen bij die opleiding, zijn stap-voor-stap gefotografeerd. Deze fotoverhalen zijn omgezet naar instructiefilmpjes. Deze zijn hier zichtbaar voor iedereen. We willen deze informatie graag met je delen en doen daar niet geheimzinnig over.

Je vindt hier dus de instructiefilmpjes van:

Aanrader: Ben Tiggelaar – De Ladder

Niet verkrijgbaar in onze bibliotheek, maar wel een aanrader is het boek “De Ladder” van Ben Tiggelaar. Een boek dat past bij ons vakgebied, omdat het gaat over succesvol veranderen.

Trainen gaat immers ook over veranderen van gedrag: of het nu gaat om het toepassen van een andere schoonmaaktechniek of het houden van een coachend gesprek met je medewerker.

Veranderen gaat niet vanzelf, ook al heb je een training gevolgd, ben je enthousiast over het geleerde en zie je er de voordelen van in. Veranderen vraagt meer. In dit boek beschrijft Ben Tiggelaar een eenvoudig model, de ladder, over hoe je in 3 stappen een verandering tot een succes maakt! Start en zie dat het werkt!

Wij streven naar leerplezier voor iedereen. Wil je weten hoe?

Bel 0345- 544816 en we leggen het graag uit!

‘Leerplezier voor iedereen, dat is UL-Team, facilitaire opleidingen en trainingen’