Bibliotheek

‘Kennis is macht, maar kennis delen is kracht’

Onze bibliotheek is bestemd voor onze cursisten, opdrachtgevers en (onze) trainers.

Onze bibliotheek is meer dan alleen boeken. Het is een plek waar je wordt geïnspireerd en kunt leren (van anderen). Hier vind je diverse video’s, gadgets, lesmateriaal en posters. Maar ook grappige dingen zoals een kleurplaat en ansichtkaarten

Gebruik onze bibliotheek voor het uitvoeren van je werk, of dit nu op de werkvloer is, als leidinggevende of als trainer.

 

Zonder lezerspas, toch boeken inzien

In de afgelopen jaren hebben we vele lesmaterialen ontwikkeld, zowel online lesmaterialen als gedrukte exemplaren.

In onze lesboeken voor de schoonmaakopleidingen zijn fotoverhalen opgenomen. Alle handelingen die horen bij die opleiding, zijn stap-voor-stap gefotografeerd. Deze fotoverhalen zijn omgezet naar instructiefilmpjes. Deze zijn hier zichtbaar voor iedereen. We willen deze informatie graag met je delen en doen daar niet geheimzinnig over.

Je vindt hier dus de instructiefilmpjes van:

 

Het Beterboek kleurplaat

Het Beterboek geeft een kind op een speelse manier aan wat er in het ziekenhuis gebeurt en geeft ruimte om van alles in te vullen en op te schrijven. Maar staat ook boordevol grappige weetjes, puzzels, spelletjes en kleurplaten.

In samenwerking met CSG Bureau voor Facilitaire Dienstverlening hebben we een kleurplaat laten maken die je hier kan downloaden.

 

Door De Leerfabriek – De 7 bouwstenen van een leercultuur

Tijdens een van onze trainersbijeenkomsten hebben we de workshop Het Goede Gesprek laten verzorgen door De Leerfabriek. Download hier de poster met de 7 bouwstenen van een leercultuur.

 

Timemanagement tentkaart – Nu even niet.

Print hier de tentkaart en creëer een stressvrije zone. Laat via de tentkaart op je (thuis)werkplek weten dat je je even wil focussen en straks weer alle tijd hebt.

Heb jij kennis of zaken die je graag met anderen willen delen? Laat het ons weten en we creëren een plek op ons ‘podium‘.

Wees te gast!