Wie is UL-Team?

UL-Team is dé specialist in facilitaire opleidingen. Wij werken, samen met jou, aan de blijvende ontwikkeling van jouw facilitaire vakmensen en hun leidinggevenden. Investeren in medewerkers bevordert een betere inzetbaarheid en verhoogt het rendement van de organisatie.

Wij staan voor facilitaire medewerkers die plezier hebben in hun werk, inzicht tonen, gastvrij werken en kijken vanuit de blik van de gast en tevreden klanten. Maar ook een facilitaire leidinggevende die betere gesprekken voert met medewerkers en klanten. Medewerkers die weten waarom ze doen wat ze doen en veilig, verantwoord en vitaal (samen)werken.

Kortom, een training van UL-Team is effectief door in onze trainingen te integreren dat wat van belang is voor jullie organisatie en klanten. Om dit te bereiken werken wij voorafgaand met een gedegen intake en door de inzet van onze energieke, vakkundige en betrokken trainers.

Bij alles wat we doen, werken we vanuit onze kernwaarden: betrouwbaar, flexibel en met aandacht voor mens en planeet. Het werkplezier van jouw medewerkers is voor ons net zo belangrijk als continuïteit in je bedrijfsvoering en een gezond rendement van jouw organisatie.

Wat zeggen klanten over UL-Team?

Regelmatig houden we een klanttevredenheidsonderzoek. Hierin vragen we onze klanten om onze kernkwaliteiten te benoemen. Onze klanten omschrijven ons als: betrokken, flexibel, met aandacht, betrouwbaar en sterk in samenwerking. Of zoals een nieuwe klant aangaf: ‘vanaf het eerste telefoongesprek voelde ik me welkom, en daarom wil ik graag door UL-Team de training laten verzorgen’.

Wij zijn er heel blij mee dat onze klant zich zo welkom voelde. Daar doen we het voor.

‘Energiek en menselijk , dat is UL-Team, facilitaire opleidingen en trainingen’