Kernwaarden UL-Team: waar staan wij voor?

Bij UL-Team ervaren we continu dat mensen het grootste kapitaal van je onderneming vormen. Daarom staat alles wat wij doen in het teken van onze kernwaarden:

1. Betrokken en met aandacht
UL-Team werkt met respect voor jouw tijd en wensen: afspraak is afspraak. Wij luisteren goed naar jouw behoeften en houden je op de hoogte van vorderingen en resultaten. We denken met je mee bij bedrijfsspecifieke situaties. Onze stip op de horizon is altijd de facilitaire opleiding die maximaal past binnen jouw organisatie.

2. Teamspirit en goed in samenwerken
Volgen medewerkers van jouw bedrijf een opleiding bij UL-Team, dan profiteert het hele team van je organisatie daarvan. Samenwerken en van elkaar blijven leren zijn belangrijke aspecten tijdens het werk.
Bij UL-Team ondersteunen we de visie dat via teamspirit kennis en vaardigheden beter met elkaar verweven worden. Werkplezier en een menselijke aanpak zorgen voor meer begrip voor elkaar en continuïteit in het werk. Onze eigen teamspirit wensen we ook jouw organisatie toe!

3. Flexibel en creatief in maatwerk
Onze trainers geven les op interactieve wijze. Zij spreken de taal van de werkvloer én van het management. UL-Team kan alle opleidingen en trainingen aanpassen aan jouw wensen. Bij iedere opleiding zoeken we een trainer met de juiste kennis en achtergrond, waarbij regelmatig creatieve invallen voor een aha-erlebnis zorgen.

‘Professioneel en betrokken, dat is UL-team, facilitaire opleidingen en trainingen’