RAS Module leidinggevende niveau 2

Houd jij rekening met alle belangen?

Deze RAS Module Leidinggevende niveau 2 is de vervolgmodule op RAS Basisopleiding Leidinggeven niveau 1.

Deze interactieve module is voor leidinggevenden die leiding geven aan direct leidinggevenden (bijvoorbeeld: voorman/ voorvrouw, objectleider) op de werkvloer.

3 dagen van 6 uur
RAS diploma subsidie €220,-
9 - 12 deelnemers
€7.250,- groepsprijs in-company

De verdieping in deze module is het vermogen tot reflecteren op eigen gedrag. De leidinggevende aan de slag met gesprekken met klanten en direct leidinggevenden over verschillende onderwerpen. Alle onderwerpen worden steeds getraind vanuit de relatie van de leidinggevende met de klant, de direct leidinggevende en zijn/haar eigen organisatie. Deze verschillende belangen maken de oefeningen en rollenspellen complex en dit vraagt om inlevingsvermogen en beïnvloedingstechnieken.

Tijdens de training wordt er ook een dagdeel gewerkt met een acteur. Deze opleiding wordt afgesloten met het RAS examen.

Het RAS examen is een vaardigheidsexamen, waarbij de deelnemer gevraagd wordt hoe hij/zij verschillende video situaties aanpakt in de praktijk. Vervolgens gaat de deelnemer deze situaties uitspelen met de trainer als medewerker. Ook wordt kennis en inzicht getoetst rondom het onderwerp verzuim.

Download meer informatie

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training? Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen