Training – Vitaliteit

Draag jij bij aan een vitale organisatie?

Een nieuwe, interactieve training die verder gaat dan alle andere opleidingen. Een combinatie van ergonomie, gezonde leefstijl, balans en belastbaarheid. Met als doel het vergroten van (werk)geluk, en met resultaten die impact hebben op werk én privé.

 

3 dagdelen van 3 uur
Certificaat
max. 9 deelnemers
€ 2.575,- groepsprijs in-company

Deze interactieve praktijkopleiding is geschikt voor iedereen in de schoonmaakbranche die meer in beweging mag komen, zowel schoonmaak- als kantoormedewerkers.

De drie dagdelen durende training bestaat uit de onderwerpen: 

– Ergonomie; niet alleen op het werk, maar ook in de privé situatie.

– Gezonde leefstijl; elkaar motiveren om tot nieuwe inzichten te komen

– Balans en belastbaarheid; belangrijk om te vinden, en te behouden.

– Gezamenlijke verantwoordelijkheid; samen werken aan duurzame inzetbaarheid.

De opleiding wordt gegeven als interactief programma op jouw eigen locatie waarbij het 3e dagdeel in het teken staat van een ‘on the job training’ op de werkplek. Wij verzorgen deze training alleen in-company, zodat nog beter kan worden ingespeeld op de behoefte van de werknemer. Denk aan hulp bij stoppen met roken, een sport abonnement of fietsregeling. Zo krijgt ieder bedrijf een maatwerk training, waarmee de werknemers specifieker kan worden benaderd en gemotiveerd.

Na aanmelding volgt een online intake met de leidinggevende en/of HR-medewerker, daarna ontvangen alle deelnemers een schriftelijke intake zodat de trainer gericht aandacht aan ieders eigen situatie kan geven.

 

Download meer informatie

Onze deelnemers waarderen deze opleiding met het cijfer 9,9 !

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training? Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen