Nieuws

Persoonlijke groei belangrijker dan salaris

Voor UL-Team staat persoonlijke groei van medewerkers centraal. De specialist in facilitaire opleidingen op het gebied van catering, schoonmaak, logistiek en receptiediensten zet daar vol op in.

Start vandaag met een compliment!

Vandaag is het nationale complimentendag. Doe mee en start deze dag met een compliment voor je collega, medewerker of klant! Ervaar, wat het met hen en met jou doet!

Namens “Girls First” bedankt!

UL-team collega Cynthia overhandigde vorige week € 642,50 aan Mark Veen (CFO) van Plan Nederland, namens relaties van Kaleidon. Een mooie start voor 2019!

Kom kijken en lezen in onze bibliotheek!

Onze lesboeken van de schoonmaakopleidingen staan boordevol foto’s en fotoverhalen. Deze fotoverhalen willen we graag met je delen via onze UL-Team bibliotheek.

Schoonmaken op hoog niveau

Een operatiekamer schoonmaken is schoonmaken op hoog niveau, want daar heeft iedere fout direct gevolgen. Gelukkig weten de trainers van UL-Team exact hoe het wel moet!

Spelend gastvrij leren werken

Een foto van snoepjes en prikkelende vragen: dit zijn onderdelen van het UL-Team gastvrijheidsspel. Een interactief spel om gastvrij gedrag verder te ontwikkelen.

Steuntje in de rug

Bij UL-Team houden we van woorden, maar nog meer van daden. Daarom zijn we trots, dat we in Rotterdam een school voor voortgezet speciaal onderwijs een duwtje in de rug mogen geven.

Eigenzinnig leren schoonmaken!

Achter de computer leren schoonmaken. Dat kan toch niet? Online leren via UL-Team online leren werkt wél.