Nieuws

Opleiden met effect op de werkvloer?

In de nieuwsbrief van deze maand beschrijven we onze ultieme aanpak door middel van inspirerende ervaringen van een rayonleider en een koekjesfabriek.

Alle dagen trots op de schoonmaker!

Zaterdag 15 juni is het voor de 4de keer, de dag van de schoonmaker. Een dag om schoonmakers in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun vakwerk. Want schoonmaken is een vak.

Hoe verhoog je jouw werkplezier?

Hoe staat het met jouw werkplezier? Ben je blij als de wekker afgaat op een nieuwe werkdag of zie je er juist tegenop om naar je werk te gaan?

Handen wassen: doen en goed!

Op 5 mei is het de internationale dag van de handhygiëne. Een dag om extra stil te staan bij de noodzaak van het goed wassen van je handen.

Druk of niet goed georganiseerd?

Druk, werkdruk, stress! Het is allemaal zo herkenbaar. Hoe komt dit toch en wat kun je doen? Een blog van Belinda Dekkers van UL-Team.

Online leren over kleefdoek en mop!

Alhoewel microvezel de standaard is in schoonmaakland, zijn er nog veel locaties waar het dagelijks vloeronderhoud met kleefdoek en strengenmop wordt uitgevoerd.

Persoonlijke groei of salaris?

Voor UL-Team staat persoonlijke groei van medewerkers centraal. De specialist in facilitaire opleidingen op het gebied van catering, schoonmaak, logistiek en receptiediensten zet daar vol op in.

Kom kijken en lezen in onze bibliotheek!

Onze lesboeken van de schoonmaakopleidingen staan boordevol foto’s en fotoverhalen. Deze fotoverhalen willen we graag met je delen via onze UL-Team bibliotheek.

Schoonmaken op hoog niveau

Een operatiekamer schoonmaken is schoonmaken op hoog niveau, want daar heeft iedere fout direct gevolgen. Gelukkig weten de trainers van UL-Team exact hoe het wel moet!

Steuntje in de rug

Bij UL-Team houden we van woorden, maar nog meer van daden. Daarom zijn we trots, dat we in Rotterdam een school voor voortgezet speciaal onderwijs een duwtje in de rug mogen geven.

Eigenzinnig leren schoonmaken!

Achter de computer leren schoonmaken. Dat kan toch niet? Online leren via UL-Team online leren werkt wél.