Coachingstraject ‘Een goed gesprek’

Het coachingstraject ‘een goed gesprek’ kan worden ingezet om meer betrokkenheid te creëren onder medewerkers en om gezamenlijk te werken aan hun duurzame inzetbaarheid.

5 dagdelen
7 - 10 deelnemers
€ 4.375,- groepsprijs in-company

Een gesprek kan gaan over actuele onderwerpen of dingen waar men op de werkvloer tegenaan loopt, zoals: vitaliteit, multicultureel samenwerken, vergroten van betrokkenheid, werksfeer, ziekteverzuim voorkomen, veilige werkomgeving etc. zijn onderwerpen die wij in diverse vormen van ‘leren’ verzorgen.

Tijdens het traject werken wij vanuit de opzet ‘intervisie’ omdat het leren en samenwerken niet stopt zodra dit traject is afgelopen. Intervisie is een manier om met collega’s te leren van vragen en problemen uit de dagelijkse praktijk. Deze leermethode is een basis waarop de medewerkers en een organisatie verder kunnen groeien.

Onze trainers en coaches beschikken over een rugzak qua ervaring in en met deze onderwerpen en hebben minimaal 10 jaar relevante ervaring.

Ook voor het coachingstraject ‘Een goed gesprek’ bent u bij UL-Team aan het juiste adres!

Let op! Vanwege beschikbare subsidie kan het coachingstraject pas starten na akkoord van de RAS. Wil je meer informatie over de voorwaarden? lees dan hier verder of neem contact met ons op.

Onze deelnemers waarderen dit coachingstraject met het cijfer 8,6

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training of staat uw gewenste startdatum er (nog) niet tussen. Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen