Leidinggeven

RAS – Basisopleiding leidinggeven

Deze RAS Basisopleiding leidinggeven is een interactieve opleiding voor leidinggevenden in de schoonmaakbranche, die zich willen ontwikkelen in hun coachende rol als voorman/ voorvrouw, objectleider of rayonleider.

RAS – Basic training management skills

For English-speaking supervisors or object leaders, who would like to learn the technique of coaching leadership with a recognized diploma, UL-Team offers the Basic training – Management skills with RAS exam.

Training – Coachend leidinggeven

Medewerkers vormen het kapitaal van een organisatie. Weten leidinggevenden hoe zij hun medewerkers kunnen stimuleren tot een hoger niveau? Een coachende stijl van leidinggeven geeft handvatten om dit te bereiken.

Training – Verzuim voorkomen en begeleiden

Soms is ziekteverzuim niet te voorkomen, soms zijn er signalen vooraf. Juist deze signalen zijn het moment voor de leidinggevende om in gesprek te gaan met de medewerker. Dit gesprek is de kern van deze training.

RAS – Introductie leidinggeven

Zijn jouw medewerkers goed in hun facilitaire vakgebied en hebben ze meer in hun mars? Deze training is ontwikkeld voor direct leidinggevenden, die meewerken met hun team en diegene, die net gestart zijn als leidinggevende.