Leidinggeven

Training – Praktisch leidinggeven

Van 1ste medewerkers wordt verwacht, dat zij hun team aansturen op de werkvloer. Dit vraagt om kennis van zaken en vooral communicatieve vaardigheden. Na deze praktische training oefent de 1ste medewerker zijn/haar taken met meer zelfvertrouwen uit.

Introductietraining leidinggevenden

Zijn jouw medewerkers goed in hun facilitaire vakgebied en hebben ze meer in hun mars? Deze training is ontwikkeld voor direct leidinggevenden, die meewerken met hun team en diegene, die net gestart zijn als leidinggevende.

Basisopleiding leidinggeven (niv. 1)

Deze RAS Basisopleiding leidinggeven is een interactieve opleiding voor leidinggevenden in de schoonmaakbranche, die zich willen ontwikkelen in hun coachende rol als voorman/ voorvrouw, objectleider of rayonleider.

Basisopleiding leidinggeven (niv. 2)

Deze opleiding is bij uitstek geschikt voor een ervaren leidinggevende, die de basisprincipes van het coachend leidinggeven beheerst en nu een volgende stap wilt zetten. Uiteraard kun je vanuit een rayonleidersfunctie ook direct starten met niveau 2.

Training – Coachend leidinggeven

Medewerkers vormen het kapitaal van een organisatie. Weten leidinggevenden hoe zij hun medewerkers kunnen stimuleren tot een hoger niveau? Een coachende stijl van leidinggeven geeft handvatten om dit te bereiken.

Workshop gespreksvaardigheden ‘Het jaargesprek’

Het jaargesprek met je medewerkers. Op welke manier is dit gesprek opgebouwd en welke onderwerpen stel je aan de orde? De workshop ‘Het jaargesprek’ is ontwikkeld om leidinggevenden hierin te helpen groeien.