Persoonlijke ontwikkeling

Workshop – Presenteer jezelf op persoonlijke wijze (personal branding)

Hoe breng je jezelf en je werk beter voor het voetlicht? Hoe zorg je ervoor dat je je luisteraar(s) bereikt en dat jouw verhaal ze bijblijft? Tijdens deze workshop leer je hoe je in korte tijd de ander kunt overtuigen van jouw toegevoegde waarde.

Workshop – Positieve feedback geven

Feedback geven lijkt zo makkelijk. Er zijn echter meerdere valkuilen waardoor jouw feedback een heel ander effect kan hebben op de ander. In deze workshop leer je om deze valkuilen te vermijden en om op een positieve wijze feedback te geven en te ontvangen.

Training – Proactief communiceren met klanten

Proactief in gesprek gaan met opdrachtgevers is een belangrijke stap op weg naar een tevreden klant. Vergroot invloed op opdrachtgevers met oprechte interesse en het nemen van het initiatief voor een goed gesprek.

Training – Leuk, een verandering

Organisaties zijn continu in beweging. Na deze training zien leidinggevenden veranderingen als verbeterkans en hebben ze inzicht hoe ze medewerkers mee kunnen krijgen. Want als het beter wordt, doet iedereen toch graag mee?

Workshop – Een succesvolle verandering begint bij jezelf

Veranderen is lastig, zeker als het wordt opgelegd. Hoe gaan jij en jouw team om met een verandering? Leer in deze workshop wat voor verandertype jij bent en wat dit betekent voor het veranderproces.