Schoonmaak en facilitaire (vak)opleidingen

Basisvakopleiding algemene schoonmaak + inzet woordkaarten

In deze praktijkopleiding leren medewerkers met de inzet van woordkaarten alles over het schoonmaken met microvezel. Ergonomisch verantwoord, milieuvriendelijk, sneller én effectiever.

Basisvakopleiding schoonmaken

In deze praktijkopleiding leren medewerkers alles over het schoonmaken met microvezel, de nieuwe standaard binnen de schoonmaakbranche: ergonomisch verantwoord, milieuvriendelijk, sneller én effectiever.

E-Basisopleiding schoonmaak

In 2 uur tijd een volledige opleiding volgen en alle schoonmaakkennis vergaren? Dat kan met deze online basisopleiding schoonmaak. Ideaal voor schoonmaakmedewerkers, kantoormedewerkers en hun leidinggevenden!

Basisvakopleiding schoonmaken hotels

Medewerkers een bijdrage laten leveren aan een positieve klantbeleving? Dan is een juiste schoonmaak van een hotelkamer een eerste vereiste.

Basisvakopleiding schoonmaken recreatiebungalows

Vakantie begint pas écht bij een schone bungalow. In deze schoonmaakopleiding leren medewerkers op snelle en effectieve wijze een bungalow schoon te maken.

Training schoonmaak – Museum

Een ruimte vol kunstwerken schoonmaken vraagt andere vaardigheden, dan het schoonmaken van een kantoor. Zeker als de schoonmaak tijdens openingstijden van het museum wordt uitgevoerd.

Basisvakopleiding vloeronderhoud

Na deze opleiding kan de medewerker zelfstandig de meest voorkomende vloeren reinigen en machines op de juiste wijze onderhouden. Deze opleiding is onmisbaar voor schoonmaakmedewerkers op scholen.

Opleiding Facilitair medewerker (Algemeen | Leisure)

Een facilitair medewerker voert één of meerdere specialistische taken uit. Maar wat gebeurt er nog meer op de facilitaire afdeling? In deze opleiding komen meerdere aspecten van het facilitaire werkveld aan de orde.

Training DKS met Effect

Hoe zorg je als leidinggevende voor het continue verbeteren van de kwaliteit van de uitgevoerde schoonmaakwerkzaamheden. Tijdens deze training krijg je inzicht in de kwaliteit van de uitgevoerde schoonmaakwerkzaamheden en leer je effectieve feedback te geven.