Schoonmaak en facilitaire (vak)opleidingen

RAS – Basisopleiding schoonmaak

In deze praktijkopleiding leren medewerkers alles over het schoonmaken met microvezel, de nieuwe standaard binnen de schoonmaakbranche: ergonomisch verantwoord, milieuvriendelijk, sneller én effectiever.

E-Basisopleiding schoonmaak

In 2 uur tijd een volledige opleiding volgen en alle schoonmaakkennis vergaren? Dat kan met deze online basisopleiding schoonmaak. Ideaal voor schoonmaakmedewerkers, kantoormedewerkers en hun leidinggevenden!

Basisopleiding schoonmaak – Hotel

Medewerkers een bijdrage laten leveren aan een positieve klantbeleving? Dan is een juiste schoonmaak van een hotelkamer een eerste vereiste.

Basisopleiding schoonmaak – Bungalow

Vakantie begint pas écht bij een schone bungalow. In deze schoonmaakopleiding leren medewerkers op snelle en effectieve wijze een bungalow schoon te maken.

Training schoonmaak – Museum

Een ruimte vol kunstwerken schoonmaken vraagt andere vaardigheden, dan het schoonmaken van een kantoor. Zeker als de schoonmaak tijdens openingstijden van het museum wordt uitgevoerd.

Vakopleiding vloerenonderhoud

Na deze opleiding kan de medewerker zelfstandig de meest voorkomende vloeren reinigen en machines op de juiste wijze onderhouden. Deze opleiding is onmisbaar voor schoonmaakmedewerkers op scholen.

Opleiding Facilitair medewerker (Algemeen | Leisure)

Een facilitair medewerker voert één of meerdere specialistische taken uit. Maar wat gebeurt er nog meer op de facilitaire afdeling? In deze opleiding komen meerdere aspecten van het facilitaire werkveld aan de orde.