Schoonmaak

RAS – Basisopleiding schoonmaak

In deze praktijkopleiding leren medewerkers alles over het schoonmaken met microvezel, de nieuwe standaard binnen de schoonmaakbranche: ergonomisch verantwoord, milieuvriendelijk, sneller én effectiever.

Basisopleiding schoonmaak – Traditioneel

In sommige situaties past schoonmaken op de traditionele wijze beter. In deze opleiding leren medewerkers zowel microvezel als traditionele schoonmaak, op de juiste manier uit te voeren.

Basisopleiding schoonmaak – Bungalow

Vakantie begint pas écht bij een schone bungalow. In deze schoonmaakopleiding leren medewerkers op snelle en effectieve wijze een bungalow schoon te maken.

Basisopleiding schoonmaak – Hotel

Medewerkers een bijdrage laten leveren aan een positieve klantbeleving? Dan is een juiste schoonmaak van een hotelkamer een eerste vereiste.

Training – schone en veilige leeromgeving

Een praktische training voor medewerkers in het onderwijs, omdat ze samen verantwoordelijk zijn voor een schone en veilige werk- en leeromgeving voor alle leerlingen, collega’s en zichzelf.

Training – schoonmaak museum

Een ruimte vol kunstwerken schoonmaken vraagt andere vaardigheden, dan het schoonmaken van een kantoor. Zeker als de schoonmaak tijdens openingstijden van het museum wordt uitgevoerd.