Smaak van Leren

Workshop – Meer doen in dezelfde tijd!

We worden vaak geleefd door mails, appjes en belletjes, maar zijn ze ook dringend en belangrijk? Moet het nu echt gelijk geregeld worden of kan het wachten? Deze workshop helpt je om inzicht en structuur te krijgen in jouw werkgedrag.

Workshop – Organiseer Outlook en bespaar tijd

Soms is het overzicht in een overvolle inbox ver te zoeken. In deze workshop leer je op een andere manier te werken met Outlook, zodat er meer overzicht ontstaat en een lege mailbox haalbaar wordt.

Workshop – Grenzen aangeven in een gesprek

Heb je veel ervaring in jouw werk en is het belangrijk om deze kennis en ervaring naar voren te brengen, maar ben je soms onzeker hoe anderen aan te spreken? Wil je helder en met meer lef communiceren? Dan is deze online workshop echt iets voor jou!

Workshop – Verdiep je kennis over vloeronderhoud

Je weet dat verschillende vloersoorten specifiek periodiek onderhoud nodig hebben. Maar hoe voer je dit uit? Na deze workshop bezit je voldoende kennis om met de juiste machine het meest voorkomende vloeronderhoud uit te voeren.

Workshop – Schoonmaak is meer dan het RAS diploma

Ook al heb je het basisdiploma schoonmaak behaald, het aansturen van jouw medewerkers en werken aan een goede schoonmaakkwaliteit vraagt om meer kennis van schoonmaak en materialen. In deze workshop leer je de fijne kneepjes van het vak.

Workshop – Een effectief ziekmeldingsgesprek

Een ziekmelding komt meestal onverwacht en heeft gevolgen voor het werk. In deze workshop leer je waarom een positief ziekmeldingsgesprek zo belangrijk is en op welke wijze je een echt goed gesprek kunt voeren.

Workshop – Een succesvolle verandering begint bij jezelf

Veranderen is lastig, zeker als het wordt opgelegd. Hoe gaan jij en jouw team om met een verandering? Leer in deze workshop wat voor verandertype jij bent en wat dit betekent voor het veranderproces.

Workshop – Presenteer jezelf op persoonlijke wijze

Hoe breng je jezelf en je werk beter voor het voetlicht? Hoe zorg je ervoor dat je je luisteraar(s) bereikt en dat jouw verhaal ze bijblijft? Tijdens deze workshop leer je hoe je in korte tijd de ander kunt overtuigen van jouw toegevoegde waarde.

Workshop – Positieve feedback geven

Feedback geven lijkt zo makkelijk. Er zijn echter meerdere valkuilen waardoor jouw feedback een heel ander effect kan hebben op de ander. In deze workshop leer je om deze valkuilen te vermijden en om op een positieve wijze feedback te geven en te ontvangen.

Workshop – LSD: de pleister voor ieder gesprek

Luisteren, samenvatten en doorvragen is DE gesprekstechniek voor vrijwel ieder gesprek. Toepassing ervan, zorgt ervoor dat je elkaar beter begrijpt en dat de relatie beter wordt. Ervaar het effect in deze online workshop.