Veilig, vitaal en verantwoord (samen)werken

Training – Intercultureel samenwerken

Leer hoe je het beste uit jezelf kunt halen in intercultureel opzicht, hoe je rekening kunt houden met culturele verschillen én overeenkomsten en (blijvend) aan kunt sluiten bij de wensen en behoeften van collega’s.

Training – Vitaliteit

Vitaliteit en Duurzame inzetbaarheid. Een nieuwe, interactieve training die verder gaat dan alle andere opleidingen. Een combinatie van ergonomie, gezonde leefstijl, balans en belastbaarheid. Met als doel het vergroten van (werk)geluk, en met resultaten die impact hebben op werk én privé.

Training – Weerbaarheid

Agressie en grensoverschrijdend gedrag komt steeds vaker voor. Wat doe je dan? Wat werkt wel, en wat kun je beter laten? Deze training geeft medewerkers handvatten om aanvallend gedrag te herkennen en in rustige banen te leiden.

Training – Verzuim voorkomen en begeleiden

Soms is ziekteverzuim niet te voorkomen, soms zijn er signalen vooraf. Juist deze signalen zijn het moment voor de leidinggevende om in gesprek te gaan met de medewerker. Dit gesprek is de kern van deze training.

SWB training – Start veilig

Deze training ‘Start veilig’ gaat verder dan alleen kennis over veilig werken: het gaat om veilig gedrag. Deze training is een erkend alternatief voor alle medewerkers die moeite hebben met de bekende VCA-opleidingen.