Werken aan kwaliteit

Controle gelopen, vinkjes gezet, klaar voor de volgende klus!

In de schoonmaak worden vele controle rondes uitgevoerd en verwerkt tot rapportages. Actiepunt afgewerkt, klaar! De controle ronde is geen resultaat op zich, maar een middel voor kwaliteitsverbetering. Juist de acties na een controle zorgen voor meer effect.

1 dagdeel van 4 uur
n.v.t.
5-7 deelnemers
€ 195,-

Objectieve controles van schoonmaakwerkzaamheden zijn nodig om te weten of de schoonmaak volgens afspraak wordt uitgevoerd en hoe jouw medewerkers hun werk uitvoeren. Vaak blijft het bij het constateren van fouten. Terwijl de controle zo veel meer informatie kan geven. Juist die informatie zorgt voor meerwaarde.

De vraag die in deze workshop centraal is, hoe je de controle kunt gebruiken om vervolgacties te plannen en uit te voeren. Dan werk je pas echt aan kwaliteit.  Onderwerpen van deze workshop zijn:
• Controle als onderdeel van de PDCA cirkel
• Hoe vertaal je resultaten naar vervolgacties?
• Welke vervolgacties zijn mogelijk en hoe maak je die SMART?

Deze workshops is bestemd voor de leidinggevende op de werkvloer. De tips en technieken in deze workshop helpen je om meer te halen uit je controles en gestructureerd te werken aan kwaliteit van de schoonmaak en jouw medewerkers. Schrijf je dus snel in voor deze interactieve workshop!

Beschikbare trainingsdata

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training? Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen