Gratis online training Hospitality

In deze bizarre tijd met alle beperkende maatregelen rondom het coronavirus hebben schoonmaak medewerkers het moeilijk. Sommige werken door en zijn meer dan nodig in zorginstellingen, openbare gebouwen of kantoren. Anderen zitten gedwongen thuis, omdat ‘hun’ kantoor, bioscoop, trein, hotel of bungalowpark beperkt open is of zelfs gesloten. Om alle schoonmaakmedewerkers een hart onder de riem te steken heeft de stichting RAS besloten om gratis e-learnings aan te bieden. Een uniek aanbod!

Gratis online training Hospitality

Via UL-Team kunnen de eerste 300 deelnemers gratis de online training Hospitality volgen. Een praktische training met tal van voorbeelden, waarin duidelijk is te zien, hoe je gastvrij kunt schoonmaken. De deelnemer leert te kijken vanuit de bril van de gast naar de werkomgeving, gebruik materialen en eigen gedrag. Een gastvrije schoonmaker leidt tot goed contact met de gast/bewoner en – misschien nog belangrijker – het verhoogt het werkplezier. Bij gastvrij werken geldt: kleine dingen, maken echt het verschil!

Alleen de werkgever kan deelnemers inschrijven via een mail aan info@ul-team.nl. Deze actie geldt voor de eerste 300 deelnemers. Meer lezen over de inhoud of een demo aanvragen? Dat kan via de website.

Straks een praktijkles

De e-learning Hospitality zorgt voor kennis en inzicht bij schoonmaakmedewerkers over gastvrij schoonmaken. Ze zien voorbeelden hoe ze dit zelf kunnen toepassen in de praktijk. Zo kunnen ze zelf aan de slag. Om dit proces te versterken is een praktijkles met oefeningen over gastvrij gedrag een waardevolle aanvulling. Zeker als een team in zijn geheel een les volgt, kunnen ze elkaar stimuleren en versterken tot visitekaartjes voor de schoonmaak.

Voor alle deelnemers die de E-learning hospitality succcesvol hebben afgerond, bieden  we een dagdeel praktijk voor een speciale coronaprijs ad € 495,- voor een les van 3 uur. Uiteraard is de uitvoering pas op het moment, dat de beperkende maatregelen zijn versoepeld.

Duwtje in de rug

Naast de UL-Team e-learning Hospitality biedt de Stichting RAS nog meer mogelijkheden, zoals een e-learning op gebied van gezondheidszorg, gesprekstechniek en algemene vaardigheden op gebied van taal en rekenen. Een breed scala aan mogelijkheden, waarmee de RAS een duwtje in de rug geeft aan de hardwerkende schoonmaker. Een mooi gebaar in deze bizarre tijd!

Meer informatie en alle voorwaarden zijn te vinden op de website van de RAS.