UL-Team training nu met RAS subsidie

In deze Introductietraining leidinggeven ontwikkelen direct leidinggevenden inzicht in hun rol en eigen functioneren, en worden ze vaardiger in communicatietechnieken. Kortom een veelzijdige training waarmee voorlieden stappen zetten in hun ontwikkeling. Een mooie start voor 2020!

Trots!
Stiekem zijn we best trots, dat de RAS het succes van onze Introductietraining leidinggeven heeft opgemerkt en deze nu heeft opgenomen in de subsidieregeling van de schoonmaakbranche. Wij krijgen terug van onze relaties, dat deze opleiding een goede investering is om de beginnende leidinggevende verder te helpen. Onze cursisten waarderen niet voor niets deze opleiding met een 9,0.

De kracht van de Introductietraining leidinggeven is de praktische insteek en diversiteit van onderwerpen. Deze training is tevens een goede voorbereiding op de RAS Basisopleiding leidinggeven. Zo ontstaat een mooi ontwikkeltraject voor direct leidinggevenden. En dat past precies bij de visie van UL-Team!

Omdat wij deze training al langer verzorgen, kunnen we direct starten. We gaan graag voor en met jullie voorlieden aan de slag! Lees hier verder voor meer informatie.

Uiteraard is deze praktische training ook geschikt voor direct leidinggevenden in de catering, groenvoorziening of andere facilitaire afdelingen!