Training – Rendement uit het contract

Hoe optimaliseer jij de samenwerking van contractpartners?

Als de Code Verantwoordelijk Marktgedrag onderdeel is van het (schoonmaak-)contract, vraagt dit inspanningen van alle betrokkenen om afgesproken resultaten te behalen. Of je nu opdrachtgever bent, opdrachtnemer of intermediair, samen ben je verantwoordelijk. Langdurige contracten, maatschappelijk verantwoord ondernemen en goede relaties zijn de opbrengst.

3 dagdelen van 4 uur
certificaat
10 - 12 deelnemers
€ 695 bij open inschrijving

De Code biedt contractpartijen een leidraad voor effectief marktgedrag. Niet voor niets hebben al meer dan 1400 partijen de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend. Invulling geven aan gemaakte afspraken en samenwerken met de verschillende betrokkenen vraagt veel en blijkt niet altijd vanzelf te gaan. Terwijl juist die aandacht voor een goede opvolging van afspraken zo essentieel is voor de dagelijkse praktijk.

In deze training leer je wat de inhoud en doelstellingen van de Code zijn. Je leert vaardigheden om de Code en het contract te “vertalen” naar de eigen organisatie. Verder ga je aan de slag om gemaakte afspraken zo te vertalen, dat de deze voor de werkvloer duidelijk en uitvoerbaar zijn. Tot slot verdiep je je in mogelijkheden voor bewaking en borging van gemaakte afspraken.

Deze training is ontwikkeld door opleiders SVS en UL-Team op verzoek van de Code commissie.

Beschikbare trainingsdata

apr
20
2020
Amsterdam
Inschrijven
sep
7
2020
Eindhoven
Inschrijven
okt
27
2020

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training of staat uw gewenste startdatum er (nog) niet tussen. Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen