Training – Rendement uit het contract

Exclusieve in-company maatwerktraining!

Hoe vertaal je als opdrachtgever en partnerleverancier de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in de uitvoering van het contract dat je samen bent aangegaan. De training biedt een uitgelezen kans om, met behoud van de essentie van de contractvoorwaarden, tot nieuw beleid te komen. Waarbij het welzijn en het belang van de medewerkers nadrukkelijker de juiste en nodige aandacht krijgt.

 

2 dagdelen van 4 uur
certificaat
6 - 12 deelnemers
€ 2.250,- groepsprijs in-company

De Code biedt contractpartijen een leidraad voor effectief marktgedrag. Niet voor niets hebben al meer dan 1400 partijen de Code ondertekend. Invulling geven aan gemaakte afspraken en samenwerken met de verschillende betrokkenen vraagt veel en blijkt niet altijd vanzelf te gaan. Terwijl juist die aandacht voor een goede opvolging van afspraken zo essentieel is voor de dagelijkse praktijk.

Deze training geeft beide partijen een exclusieve en unieke kans om samen nog eens heel goed te kijken hoe de inhoud van het contract kan worden vertaald naar het welzijn van de uitvoerende medewerkers. Zij zijn het die de gemaakte afspraken moeten uitvoeren op de werkvloer. Is er voldoende rekening gehouden met hun belangen en hun welzijn? Waar liggen voor beide partijen de verbetermogelijkheden?

Download meer informatie

Deze training is ontwikkeld op verzoek van de Code commissie.

 

 

 

 

 

 

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training? Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen