Team coaching

Hoe krijg je jouw team (weer) op de rails?

Team coaching start met bewustwording van de verschillende rollen in het team, het zichtbaar maken van onderlinge verhoudingen en individuele kwaliteiten. Als die situatie helder is, kan er gewerkt worden aan de verbetering van de samenwerking en effectiviteit.

in overleg
niet van toepassing
team
op aanvraag

Juist omdat teams bestaan uit verschillende karakters en talenten, kan dit de effectiviteit belemmeren of spanningen veroorzaken. Zo wil het ene teamlid graag een praatje maken, de ander snel aan de slag. Of is de een voorzichtig en vriendelijk en de ander recht door zee.

Een teamcoach brengt patronen en irritaties aan het licht en creëert een sfeer waardoor de teamleden weer en echt met elkaar in gesprek gaan. Om de samenwerking van het team te verbeteren en het verschil in karakter en talenten juist positief te laten werken, onderzoekt de coach samen met de teamleden wie welke kwaliteiten bezit, waar men elkaar aanvult of wat men eventueel mist. Ook zaken die de effectiviteit bevorderen, zoals taken, werkprocedures en doelen komen aan de orde in het coachingstraject.

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training? Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen