Training – Start Werk & Blijf veilig

Dankzij jou een veilige werkomgeving!

De training – Start Werk en Blijf veilig is geschikt voor alle facilitaire medewerkers, die hun werk op een veilige wijze willen uitvoeren. De training gaat over kennis, maar nog meer over een juiste houding ten aanzien van veilig werken voor de medewerker zelf en zijn/haar omgeving.

2 dagdelen van 3 uur
SWB Veiligheidspas
10 -12 deelnemers
€ 330,- bij in-company

Deze training – Start, Werk en Blijf Veilig (SWB) is een basis training over veilig werken. De inhoud, uitvoering en bijbehorende certificering voldoet aan de eisen volgens artikel 8 & 10 van de huidige Arbowetgeving. De training is een combinatie van online leren en klassikale lessen.

Deze training is voor alle functionarissen geschikt. Het unieke van de training is, dat deze is ontwikkeld in overzichtelijke stappen en zich aanpast, aan het niveau van de deelnemer (3 niveaus). De training start op het hoogste niveau (niveau C = kaderfunctionaris). Als dit te moeilijk blijkt, dan wordt het niveau automatisch aangepast in de online leeromgeving tot bijvoorbeeld niveau A = praktijkonderwijs. Daarmee is deze training ook zeer geschikt voor die medewerkers, die moeite hebben met het lezen van de Nederlandse taal, een laag leervermogen hebben en/of last hebben van faalangst.

Download meer informatie

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training of staat uw gewenste startdatum er (nog) niet tussen. Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen