Start Werk & Blijf veilig (SWB)

De opleiding Start Werk en Blijf veilig (SWB) is geschikt voor die medewerkers, die moeite hebben met lezen, een beperking hebben en/of last hebben van faalangst. SWB wordt erkend door VCA als alternatief voor de eigen VCA-opleidingen.

volgt
volgt
volgt
volgt

De opleiding Start Werk en Blijf veilig (SWB) werkt volgens artikel 8 en 10 van de Arbowetgeving. SWB richt zich op gedrag en borging van veilig en gezond werken in de eigen brancheorganisatie. Juist het branchespecifieke deel en het borgen, maakt dat deze opleiding verder gaat dan de bestaande VCA opleidingen.

De opleiding bestaat uit 3 onderdelen: 1. veiligheidsbewustwording 2. algemene onderwerpen inzake veiligheid 3. branchegericht veilig werken.

De opleiding wordt afgesloten met een examen, wat aangepast wordt aan het niveau van de deelnemer. Dit maakt de opleiding geschikt voor ieder leerniveau, van VSO tot WO.

Aanvullende informatie volgt spoedig!

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training of staat uw gewenste startdatum er (nog) niet tussen. Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen