Met een UL-Team workshop leer je, wat echt nodig is

Als leidinggevende heb je een volle agenda. Een training volgen van meerdere dagen kan dan teveel zijn. Daarom bieden we workshops aan. Korte trainingen van 4 uur over een specifiek onderwerp. Deze workshops hebben 2 zaken met elkaar gemeen: alle onderwerpen zijn bij uitstek geschikt voor leidinggevenden en (hun) stafmedewerkers en ze zijn interactief. Zo zorgen wij ervoor, dat je resultaatgericht leert. Precies wat past bij een volle agenda.

Leidinggeven vraagt om specifieke kwaliteiten en vaardigheden. Niet iedereen heeft alle vaardigheden in huis en dan is het fijn om een korte training te volgen om een bepaald onderwerp onder de knie te krijgen. Daarom heeft UL-Team workshops ontwikkeld. Korte trainingen, waarin een enkel onderwerp uitgediept wordt. Naast de theorie over dit onderwerp, ga je vooral oefenen. Na een investering van 4 uur ben je echt vaardig in dat ene onderwerp. Dat geeft energie en smaakt naar meer. Niet voor niets heet dit programma “Smaak van leren”.

Verschillende onderwerpen

Of het nu gaat om een ziekmeldingsgesprek, timemanagement, schoonmaaktechniek of jezelf presenteren aan een (nieuwe) klant, onze workshops zijn zeer divers en daarom geschikt voor leidinggevenden en stafmedewerkers. Juist dit maakt het programma zo uniek. Hier zie je het volledige aanbod. Heb je interesse in een ander onderwerp? Laat het ons weten en wie weet kunnen we ook daarvoor een passende workshop ontwikkelen.

Fysieke bijeenkomst of online

Afhankelijk van het onderwerp wordt de workshop online (ZOOM) of op locatie georganiseerd. Heb je als werkgever interesse in een workshop op locatie voor jouw medewerkers, dan kan dat uiteraard. Samen gaan we onderzoeken wat het beste past bij het onderwerp en de deelnemers. Zo zorgen we samen voor een effectieve workshop!

Interactief en resultaatgericht

Ons motto ‘een training met effect’ staat ook in deze workshops centraal. Onze trainers zorgen voor een interactief programma en veel oefening. Zo weet je zeker, dat je na 4 uur deelname, het onderwerp beheerst en heb je vertrouwen in toepassing in het werk. Dat is pas resultaatgericht!

Start met een abonnement

Alle workshops hebben een vaste prijs van € 200,- per deelnemer. Als je meerdere onderwerpen wilt volgen, dan is er het abonnement. Je mag dan jaarlijks, 3 workshops volgen voor € 525,- . Zo kun je werken aan continue ontwikkeling. Een mooie manier om 2022 te beginnen.

Welke workshop spreekt jou aan?