Nieuw concept: smaak van leren

Onder de titel “Smaak van leren” starten we vanaf begin augustus met inspirerende workshops over verschillende onderwerpen voor een vaste prijs van € 175,- per deelnemer. Alhoewel de onderwerpen uiteenlopen van vaktechnisch tot leidinggevend, zijn ze allemaal praktisch van opzet. Het volgen van een workshop leidt tot verdieping van vakkennis, verbreding van inzetbaarheid en vooral verhoging van professionaliteit. De workshops worden op onze trainingslocatie in Culemborg georganiseerd of online. Uiteraard kunnen we ook een in-company groep op locatie organiseren.

Voor de maanden augustus en september staan de volgende workshops op de planning:

Workshop 1 – Positieve feedback geven

Op een goede manier feedback geven en ontvangen is een van de belangrijkste communicatietechnieken voor een leidinggevende, want juiste feedback motiveert de ander.

Deze workshop wordt online georganiseerd op 27 augustus, 10 september en 24 september. Inschrijving is geopend via onze website.

Workshop 2 – Ken je vloer!

Vloeronderhoud start met het (her-)kennen van verschillende vloersoorten, want elke vloersoort heeft specifiek periodiek onderhoud nodig. Na deze workshop bezit je voldoende kennis om het gesprek aan te gaan over het onderhoud van de meest voorkomende vloersoorten.

Deze workshop wordt in Culemborg georganiseerd op 26 augustus en 8 september. Inschrijving is geopend via onze website.

Workshop 3 – Meer doen in dezelfde tijd!

We worden vaak geleefd door mailtje, appjes en belletjes, maar zijn ze ook echt dringend en belangrijk? Moet het nu echt gelijk geregeld worden of kan het wachten? Deze workshop Timemanagement helpt je om inzicht en structuur te krijgen in jouw werkgedrag.

Deze workshop wordt online georganiseerd op 31 augustus en 16 september. Inschrijving is geopend via onze website.

Workshop 4 – Werken aan kwaliteit

In de schoonmaak worden vele controle rondes uitgevoerd. Het vaststellen van fouten leidt echter niet tot een betere schoonmaakkwaliteit. Verbetering bereik je alleen door effectieve acties in te zetten. In deze workshop leer je controleresultaten te vertalen naar concrete en doelgerichte acties, en leer je patronen in resultaten te herkennen. Na deze workshop weet je hoe je een controle kunt inzetten als middel tot kwaliteitsverbetering.

Deze workshop wordt in Culemborg georganiseerd op 28 augustus en 3 september. Inschrijving is geopend via onze website.

Praktische informatie

In deze workshops zetten we steeds een ander facilitair thema in de spotlights. Deskundige trainers geven je uitleg en samen oefenen we vaardigheden. Het principe is: s ‘ochtends leren, s ’middags toepassen. Iedere workshop – online of fysieke bijeenkomst – duurt 4 uur. Groepsgrootte is maximaal 6 deelnemers.

Voor vragen of meer informatie mail naar info@ul-team.nl.