Training – Rendement uit het contract

Hoe optimaliseer jij de samenwerking van contractpartners?

Als de Code Verantwoordelijk Marktgedrag onderdeel is van het (schoonmaak-)contract, vraagt dit inspanningen van alle betrokkenen om afgesproken resultaten te behalen. Of je nu opdrachtgever bent, opdrachtnemer of intermediair, samen ben je verantwoordelijk. Langdurige contracten, maatschappelijk verantwoord ondernemen en goede relaties zijn de opbrengst.

3 dagdelen van 4 uur
certificaat
10 - 12 deelnemers
€ 595,- bij open inschrijving

De Code biedt contractpartijen een leidraad voor effectief marktgedrag. Niet voor niets hebben al meer dan 1400 partijen de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend. Invulling geven aan gemaakte afspraken en samenwerken met de verschillende betrokkenen vraagt veel en blijkt niet altijd vanzelf te gaan. Terwijl juist die aandacht voor een goede opvolging van afspraken zo essentieel is voor de dagelijkse praktijk.

In deze training leert de deelnemer wat de inhoud en doelstellingen van de Code zijn. De deelnemer laat zien hoe hij/zij de Code en het contract “vertaalt” naar de eigen organisatie. Ook is er aandacht voor vertaling van de gemaakte afspraken naar de werkvloer, zodat deze voor medewerkers duidelijk en uitvoerbaar zijn. De training wordt afgerond met mogelijkheden voor bewaking en borging van gemaakte afspraken.

De eerste ervaring met deze training blijkt een succes: “De mens moet centraal blijven staan”. Lees hier de evaluatie van de eerste lesgroep.

Download meer informatie

Deze training is ontwikkeld door opleiders SVS en UL-Team op verzoek van de Code commissie.

Beschikbare trainingsdata

Contact

  • Heeft u een vraag over de bovenstaande training? Laat dan hieronder uw gegevens achter en we zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen