Opleiden met effect op de werkvloer?

Wil je investeren in jouw facilitaire medewerkers en direct leidinggevenden om een bepaald doel te bereiken? Dat kan met een training van UL-Team.

Wij trainen met effect. In onze trainingen ontwikkelen deelnemers vaardigheden, waarmee ze echt het verschil maken op de werkvloer. In onze nieuwsbrief lees je wat het resultaat kan zijn en welke mogelijkheden wij bieden. Deze maand in onze nieuwsbrief:

  • “Investeren in mensen levert focus, structuur en rust op” Dit zijn de woorden van een rayonleider van deelnemers aan de RAS Basisopleiding leidinggeven.  Hoe deze rayonleider zijn medewerkers stimuleert om de geleerde vaardigheden toe te passen op de werkvloer, lees je hier.
  • Stimulerend voorbeeld! Op welke manier heb je het meeste geleerd voor je werk? In een opleiding of juist op de werkvloer? Waarschijnlijk is het antwoord: van mijn collega’s en leidinggevende. Als specialist in het ontwikkelen van medewerkers, onderstrepen we het belang van ondersteuning van de eigen leidinggevende.  Dus gun jouw leidinggevende de ontwikkeling tot een goed voorbeeld en kies de juiste opleiding lees meer.
  • Kort en krachtig! Het opleiden van medewerkers kost tijd en geld. Een goede reden om kritisch te kijken, welke ontwikkeling echt nodig is, om facilitaire medewerkers effectiever en prettiger te laten werken. Lees hier de ervaring van de koekjesfabriek over hun maatwerktraject.

Regelmatig inspirerende tips en verhalen ontvangen en op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, zie footer op deze pagina.